013 Straatjes en Bonheur Horeca Groep werken samen

Vanaf begin 2020 is alle 013 Straatjes content bereikbaar via Auberge du Bonheur

Nieuwsgierig, inspirerend en creatief: dat is 013 Straatjes. Hét online en offline platform dat de bijzondere zaken, gebieden van Tilburg, de Local Heroes en hun publiek verbindt. De vijfde editie van de local city guide telt inmiddels 75 lokale hostspots! Vanaf 20 december 2019 wordt alle website informatie van 013 Straatjes doorgeplaatst op de reeds vernieuwde website van Auberge du Bonheur: www.aubergedubonheur.nl. Bovendien ontvangen alle hotelgasten die iets meer willen weten over Tilburg, de nieuwste 013 Straatjes city guide aan de receptie!

013 straatjes
Jolanda de Leeuw – 013 Straatjes en Tim Wijdemans – Bonheur Horeca Groep

Tim Wijdemans: “Onze medewerkers dragen met veel kennis en passie de liefde voor Tilburg uit en hebben met het 013 Straatjes platform een perfect middel in handen om onze gasten op een inspirerende manier de stad te laten ontdekken. Via de digitale weg én de fysieke gids! Met deze samenwerking verwachten wij dat onze gasten nog gerichter de verschillende 013 Straatjes spots ontdekken en Tilburg op de best mogelijke manier leren kennen.”

Jolanda de Leeuw: “013 Straatjes heeft in het verleden al vaker samengewerkt met Bonheur Horeca Groep. Dat de locaties op ons platform nu getoond worden op steeds meer toonaangevende websites van gastvrijheid aanbieders zoals Bonheur Horeca Groep is een pluim op ons werk en een groot compliment aan alle 013 Straatjes spots en lokale helden!”

Vanaf 2020 kondigen wij meer samenwerkingen aan. Diverse interessante locaties gaan de unieke 013 Straatjes content doorplaatsen om zo nog meer bezoekers van Tilburg de stad te laten (her)ontdekken.

Wil je meer weten over 013 Straatjes en heb je vragen over de Tilburg city guide: www.013straatjes.nl