Kennismakingsdag Prise d’Eau Golf

Datum:

3 maart 2020, dinsdag op 14:30

Locatie:

Prise d’Eau Golf
Gilzerbaan 400
5032 VC Tilburg

Kom zakelijk kennismaken

Wil jij netwerken en het plezier van golf combineren? Kom dan naar de zakelijke kennismakingsdag bij Prise d’Eau Golf op dinsdag 3 maart waarbij je vrijblijvend kennis kan maken met onze zakelijke netwerkclubs. Tijdens deze dag wordt een golfwedstrijd georganiseerd waar je aan kan deelnemen. Heb je nog nooit gegolfd? Dan kan je deelnemen aan een leuke golfclinic waarbij je de basis van het golfen onder de knie krijgt.

Wij hebben een Businessclub van 90 bedrijven die bestaat uit beslissers, directeuren en eigenaren. Het is een leuke club van actieve ondernemers die zakelijk verbinden, golf en plezier belangrijk vinden.

Daarnaast hebben wij de Golf BNB: een jonge ondernemersclub dat netwerkt op een sportieve en informele sfeer. Dit jonge ondernemersnetwerk telt ruim 40 bedrijven en bestaat uit mensen met een eigen onderneming maar ook commerciële managers, werknemers die zakelijke contacten op willen doen, golfers en nog niet-golfers.

Programma Kennismakingsdag Prise d’Eau 

14:30 uur Ontvangst met borrel
15:00 uur Welkomstwoord
15:30 uur Aanvang 9-holes golfen of deelname golfclinic onder begeleiding van onze golfprofessionals
17:30 uur Binnenkomst met gelegenheid om te douchen en om te kleden, aansluitend een borrel en diner onder het genot van muziek.
22:00 uur Verwachtte eindtijd

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Monica Lammers via golfbnb@prisedeau-golf.nl of 013-4628212 of met Patty Smit via b2b@prisedeau-golf.nl 
Meld je aan!