Open Trouwlocatie route

Datum:

24 november 2024, zondag

Locatie:

Auberge du Bonheur & Hilvaria studio's

Op onze locaties: Auberge du Bonheur en Hilvaria Studio’s ben je van harte welkom om langs te komen en de perfecte locatie voor jouw trouwerij uit te zoeken.

De mooiste dag van je leven… bij Auberge du Bonheur
Onze in-house weddingplanner staat voor jullie klaar

Van harte gefeliciteerd! Na een romantisch aanzoek en wellicht ook al het moment dat je je voorgenomen huwelijk met vrienden en familie deelt, volgt een bijzondere periode. Een periode vol leuke voorbereidingen en te maken keuzes, om van je huwelijksdag de mooiste dag van je leven te maken.

Het allerbelangrijkste is dat je samen van de voorbereidingen geniet. Daarom staan we graag voor jullie klaar om veel geregel uit handen te nemen. De huwelijksvoltrekking, de bloemdecoratie, de bruidstaart, het verzorgen van de aankleding, catering, muziek, live entertainment, et cetera. Onze in-house wedding planner kan de dag tot het kleinste detail voor jullie organiseren, om er een perfecte, prachtige en onvergetelijke huwelijksdag van te maken.

Auberge du Bonheur is dé perfecte locatie voor jullie trouwdag. In het romantische en sfeervolle landhuis – omgeven door groen en erkend als trouwlocatie – kun je genieten van een compleet verzorgde en ontspannen dag. Van het ja-woord tot het aansnijden van de bruidstaart, lunchen, foto’s maken in het aangrenzende bos De Oude Warande, trouwborrel, een culinair hoogstaand diner, een gezellige feestavond én een overnachting in de prachtige bruidskamer van ons viersterrenhotel. Schrijf je in via deze link, dan ontvangen we jullie graag!

Een exclusieve locatie voor een onvergetelijke dag in de bosrijke omgeving van Hilvarenbeek: Hilvaria Studio’s

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Dit bijzondere moment in jullie leven moet natuurlijk op een onvergetelijke manier gevierd worden. Daar horen leuke voorbereidingen bij en vele keuzes zodat jullie trouwdag jullie mooiste dag van jullie leven wordt! Deze periode moet vooral draaien om het genieten van elkaar. Onze in-house weddingplanner staat graag voor jullie klaar en helpt jullie bij het in de puntjes verzorgen van jullie schitterende dag.

Hilvaria Studio’s beschikt over meerdere zalen en is dé perfecte trouwlocatie waar jullie van het ja-woord tot receptie, van culinair diner tot knallend feest terecht kunnen. En dat alles in de prachtige bosrijke omgeving van Hilvarenbeek. Vanzelfsprekend staan wij open voor al jullie persoonlijke wensen en ideeën om van deze dag jullie droom waar te maken! Schrijf je in via deze link, dan ontvangen we jullie graag!