Auberge du Bonheur te zien bij De Beste van Nederland op RTL4

  

Overnachtingen op RTL4: ‘De Beste van Nederland’

Rotterdam – Vanaf zaterdag 9 maart presenteert RTL 4 het nieuwe seizoen van De Beste van Nederland. Op zaterdag 30 maart stellen de beste overnachtingen van Nederland zich aan je voor. Zakelijk vloggers Cheryl Mauer, Lieke van der Plas, Vera Britt, Daphne Bogaert, Jim van den Bliek en Julian Klop zijn door de redactie op pad gestuurd om een kijkje te nemen bij deze overnachtingen. De kijker thuis bepaalt wat hun favoriete vlog is door te stemmen op de website van De Beste van Nederland. Auberge du Bonheur is één van de deelnemende locaties in de strijd om de beste overnachting van Nederland. 

Met ‘De Beste van Nederland’ slaat Stay in Touch Media een nieuwe weg in op het gebied van televisie maken. Het klassieke bereik van RTL 4 en de kracht van online en social media zorgen samen voor een sterk platform. Met de inzet van vlogs, krijgen de video’s een extra persoonlijk karakter. “Vloggen zorgt ervoor dat je de doelgroep een persoonlijk en laagdrempelig kijkje geeft in wat je doet.”, aldus producent en presentator Kevin Brouwer. “Een vlog is authentiek, menselijk en inspirerend, en daarom de perfecte manier om storytelling toe te passen. Professionele editors en de voice-over van Edwin Noorlander van Radio 538 zorgen vervolgens voor de finishing touch.”


 Officiële persfoto De Beste van Nederland

Stemmen
De beste overnachtingen van Nederland zijn te zien vanaf zaterdag 30 maart ca. 17.00 uur op RTL 4. Na afloop kunnen kijkers de vlogs rustig terugkijken op RTL XL. Via de poll op www.rtl.nl/debestevannederland kan er direct gestemd worden op hun favoriete vlog. De poll opent op vrijdag 8 maart om 12.00 uur en sluit op maandag 22 april om 12.00 uur.

Reguliere uitzending:       Zaterdag 30 maart              17.00 uur
Herhaling 1:                        Zondag 31 maart                 15.00 uur
Herhaling 2:                       Maandag 15 april                15.30 uur


Bekendmaking van de winnende vlog
De winnende vlog wordt op donderdag 25 april om 19.00 uur bekend gemaakt in een live-uitzending op de Facebookpagina van De Beste van Nederland: https://www.facebook.com/debestevannederland.