Auberge du Bonheur verbetert!

3 weken lang is er onwijs hard gewerkt aan een spiksplinternieuwe keuken, een nieuwe lobby en ook de toiletten zijn een ware beleving geworden.

keuken

Een nieuwe keuken betekent nieuwe smaken! Kom snel langs, proef en ervaar.

La Nouvelle Auberge, met hele mooie vermeldingen in de culinaire gidsen als Gault&Millau, Michelin gids & LEKKER500, is het restaurant van Auberge du Bonheur. In het moderne restaurant weet cuisinier Ralph Blaakenburg zijn gasten te verrassen. Door het gebruik van pure ingrediënten van lokale leveranciers, groente en fruitsoorten uit eigen moestuin, spannende texturen zorgt hij voor vernieuwende combinaties.

Reserveer

lobby

Online inchecken, een digitale kamersleutel en een warm gevoel bij binnenkomst. Kom overnachten en ontdek onze nieuwe lobby!

Boutique Hotel Auberge du Bonheur, dé perfecte plek om even helemaal tot rust te komen. Op vier kilometer van het centrum van Tilburg vind je onze 36 moderne viersterren-plus kamers en studio’s. Iedere kamer heeft zijn eigen uitstraling door een unieke verwijzing naar het Tilburgse textielverleden. Onze missie? Jou een heerlijk verblijf bezorgen!

Overnachten