Maandag 18 februari

Zon 16°

Iets te vieren? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden! 013 549 96 00 of sales@bonheurhorecagroep.nl

vandaag ontvangen wij

89 gasten

Arrangementen

Ontdek het veelzijdige aanbod van arrangementen bij Auberge du Bonheur, zorgvuldig samengesteld door Cuisinier Ralph Blaakenburg.

 

Culinair Weekend

Surprising Seven arrangement. Slechts € 140,50 per persoon
arrangementen overnachting hotel

De meest complete beleving binnen ons aanbod arrangementen is het ‘culinair weekend’ bij Auberge du Bonheur in Tilburg! Cuisinier Ralph Blaakenburg verrast u met een avondvullend (all-in) Surprising Seven Menu, met 7 heerlijke gerechten en bijpassende wijnen. Aansluitend wacht u een overnachting in één van de comfortabele kamers van Hotel Auberge du Bonheur. Inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet, gratis wifi en gratis parkeergelegenheid.

Reserveer direct

BBQ Meesters

Barbecueën wint aan populariteit. En terecht; onze zomers worden langer en het buiten koken ontwikkelt zich in rap tempo. Steeds meer tonen wij onze gasten culinaire hoogstandjes bereidt op één van onze
barbecues
.

Cuisinier Ralph Blaakenburg bereidt op de “Kamado” de meest heerlijke gerechten. Deze vorm van barbecueën is gebaseerd op de 3000 jaar oude Chinese ‘Kamado’. Op deze superieure barbecue blijft het vlees heerlijk mals, met een optimale smaak, geur en kleur. De Ofyr is de nieuwe manier van buiten koken. In een kegelvormige vuurschaal met daar omheen een brede platte rand die gebruikt wordt als een soort plancha of teppanyaki. Met de Ofyr wordt er buiten gekookt in een sfeervolle manier in uw bijzijn. De patron cuisinier verzorgt een culinaire invulling passend bij het seizoen. Dit arrangement is te boeken vanaf 20 personen.

Vanaf € 32,50 per persoon
Reserveren

Shared Dining

Wilt u gezellig met elkaar tafelen en gerechten met uw gasten delen? Dan is Shared Dining (ook wel Social Dining genoemd) iets voor u. Deze nieuwe eettrend uit grote steden als New York, Parijs en Londen is nu ook bij Auberge du Bonheur te reserveren. Allerlei gerechten, uitgeserveerd in meerdere gangen, vormen een bijzondere maaltijd. U kunt kiezen uit gerechten uit het Midden Oosten, Spaanse, Italiaanse of Indiase keuken. Het Shared Dining concept is natuurlijk aan te passen aan uw wensen. Dit arrangement is te boeken vanaf 20 personen.

€ 37,50 per persoon
Reserveren

Streetfood

Kleine gerechtjes geïnspireerd op de smaakvolle gerechten van over heel de wereld. Handzaam gemaakt en voor iedereen toegankelijk. Van oorsprong vaak verkocht vanuit een kraampje of food truck, door de keuken van Auberge du Bonheur eigentijds gemaakt en met hoogwaardige ingrediënten. Dit arrangement is te boeken vanaf 20 personen, minimaal 5 gerechten.

High Tea

Drie uur lang genieten van heerlijke hapjes en mooie theesoorten bij Auberge du Bonheur in Tilburg. Onze High Tea bestaat uit een combinatie van een zoete proeverij en diverse hartigheden, waarbij wij onbeperkt thee (indien gewenst ook koffie) en ijswater schenken. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap reserveren wij voor u een sfeervolle, passende ruimte. Dit arrangement is te boeken vanaf 8 personen.
Vanaf € 35,00 per persoon

Reserveren