Donderdag 25 april 2019

Bewolkt 20°

Iets te vieren? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden! 013 549 96 00 of sales@bonheurhorecagroep.nl

vandaag ontvangen wij

148 gasten

Condoleance

Allereerst onze oprechte condoleance voor het verlies van uw dierbare.
Bij Auberge du Bonheur kunt u herinneringen ophalen en elkaar tot steun zijn bij het afscheid nemen van uw geliefde. Rustig gelegen en omgeven door groen beschikt de Auberge over meerdere ruimten die geschikt zijn voor een besloten samenzijn. Graag staan we tot uw beschikking om de organisatie van de condoleance uit handen te nemen, zodat u de ruimte heeft om samen met uw genodigden te herdenken.

eten friandises bonheur arrangementen StadsBrasserie
“…De verzorging van de uitvaart was ook subliem, de manier waarop iederen bij Auberge ons begeleid heeft, hun warmte en respect. Het was echt geweldig…” Corina via Iens.nl

Arrangementen

Naast koffie, thee en broodjes kunnen we ook luxere arrangementen serveren. Uw condoleance kunnen wij compleet naar uw wensen verzorgen, samen met een gastvrouw. Zij kan de taak van de uitvaartbegeleider overnemen en neemt uw zorgen uit handen. We horen graag wat uw wensen zijn.

Verschillende locaties

Bonheur Horeca Groep beschikt over meerdere locaties die zich lenen voor een condoleance of koffietafel: Villa de Vier Jaargetijden, Koning Willem II Stadion en Prise d’eau. Wilt u liever samen zijn op één van onze andere locaties, dan is dat altijd bespreekbaar.
Bel voor meer informatie of een afspraak naar 013 - 468 69 42 of mail naar welkom@bonheurhorecagroep.nl.