Donderdag 25 april 2019

Bewolkt 20°

Iets te vieren? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden! 013 549 96 00 of sales@bonheurhorecagroep.nl

vandaag ontvangen wij

148 gasten

Inspirerende locatie

Ervaar vergaderen op een natuurlijke manier. Auberge du Bonheur is een vergaderlocatie in Tilburg waar frisse ideeën kunnen ontstaan midden in een bosrijke omgeving. Geniet van rust, ruimte en comfort. Vanaf de snelweg staat u binnen tien minuten op onze gratis parkeerplaats, grenzend aan de Auberge. Aan uw zakelijke bijeenkomst ontbreekt niets, dankzij onze uitstekend geoutilleerde ruimten en service van ons ervaren personeel. Tijdens of na uw bijeenkomst wandelt u vanuit uw vergaderruimte zo het bos de Oude Warande in voor de nodige natuurlijke inspiratie!

Natuurlijk Vergaderen

Auberge du Bonheur biedt een uniek arrangement op een natuurlijke vergaderlocatie in de Oude Warande in Tilburg. Midden in de bosrijke omgeving, waar uw zintuigen geprikkeld worden, bieden wij u alle faciliteiten met gezonde voeding voor uw vergadering. Ervaar de optimale omstandigheden om creatieve processen in gang te zetten met de juiste energie in een gezonde omgeving. Bekijk de mogelijkheden en prijzen.
U vergadert al vanaf € per persoon. Neem gerust contact op wanneer u een arrangement op maat wil samenstellen of voor meer informatie over onze vergaderarrangementen.

"Ik wil graag vermelden dat wij erg tevreden zijn over de gastvrijheid. Het ontvangst was prettig en uw collega Daphne zorgde direct dat het ons aan niets ontbrak. Dank en tot de volgende keer!" Steven uit Tilburg - vergadering 16-3-2016

Vier het in stijl

Uw feestelijke bijeenkomst viert u in stijl bij Auberge du Bonheur in Tilburg. Een ontspannen sfeer en prachtige locatie zorgen voor een onvergetelijke dag vol culinaire hoogtepunten. De medewerkers van Auberge du Bonheur nemen al uw zorgen uit handen en zorgen dat uw gasten het aan niets ontbreekt. Kom eens sfeer proeven en maak een afspraak voor een bezichtiging van de tuin en feestzalen bij Auberge du Bonheur!

eten friandises bonheur arrangementen StadsBrasserie

Babyborrel

Met een babyborrel viert u in één keer uw gezinsuitbreiding bij Auberge du Bonheur! Geen periode van maanden van bezoeken aan huis, maar juist met iedereen samen proosten op het nieuwe leven! In onze tuin of aan de rand van het bos de Oude Warande kunnen de uitgenodigde kinderen vrij en veilig spelen, terwijl u de aandacht heeft voor uw gasten en onbezorgd kunt genieten van culinaire hapjes!

Feestelijke dag

Auberge du Bonheur creëert een onvergetelijk moment van iedere bijeenkomst waar iets gevierd wordt. De persoonlijke aanpak van onze ervaren medewerkers zorgen voor een zorgeloos en soepel verloop van uw feestelijke dag. Of u nu met uw familie uw verjaardag viert of groots met collega’s en kennissen een jubileum; wij zorgen ervoor dat uw feest tot in detail naar wens is.

Trouwen

Geef elkaar het jawoord in de tuin van de Auberge du Bonheur waar jullie na een soepel verlopen receptie culinair dineren met jullie familie en beste vrienden. Vervolgens genieten jullie samen met een grote of kleine groep vrienden en familie van een feestelijke avond vol muziek, helemaal naar jullie wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de sfeerimpressie!

"Prima service, prettige sfeer, aandacht voor alle genodigden en toch veel privacy in de groep. Heerlijke gerechten in het verrassingsmenu" Cees uit Nederhorst den Berg - Diploma-uitreiking

Condoleance

Allereerst onze oprechte condoleance voor het verlies van uw dierbare.
Bij Auberge du Bonheur kunt u herinneringen ophalen en elkaar tot steun zijn bij het afscheid nemen van uw geliefde. Rustig gelegen en omgeven door groen beschikt de Auberge over meerdere ruimten die geschikt zijn voor een besloten samenzijn. Graag staan we tot uw beschikking om de organisatie van de condoleance uit handen te nemen, zodat u de ruimte heeft om samen met uw genodigden te herdenken.

Arrangementen

Naast koffie, thee en broodjes kunnen we ook luxere arrangementen serveren. Uw condoleance kunnen wij compleet naar uw wensen verzorgen, samen met een gastvrouw van de Auberge du Bonheur ter ondersteuning. Zij kan de taak van de uitvaartbegeleider overnemen en neemt uw zorgen uit handen. We horen graag wat uw wensen zijn.

"…De verzorging van de uitvaart was ook subliem, de manier waarop iederen bij Auberge ons begeleid heeft, hun warmte en respect. Het was echt geweldig…” – Corina via Iens.nl