Vier pasen met een paasbrunch bij La Nouvelle Auberge

Paasbrunch

Geniet tijdens eerste paasdag, op 31 maart vanaf 11:30u, van een culinaire 5-gangen paasbrunch (€54,00 p.p) samengesteld door Cuisinier Ralph Blaakenburg en zijn keukenteam.
  • Gerookte zalm | Hollandse groene asperge | gepocheerd hoeve-ei | bearnaisesaus
  • Meiknol | “ricotta” | frisse kruiden | pijnboompitten
  • Gnocchi | daslook | venkel | Parmezaanse kaas
  • Lam | doperwt | broccoli | monniksbaard | lamsjus
  • Hollandse aardbei | roos | rabarber
Reserveer je tafel

Tweede paasdag

Tweede paasdag ben je ook van harte welkom om te komen genieten van een lunch of diner bij Auberge du Bonheur, en kun je ook een kijkje nemen bij Grotto middenin de Oude Warande. Daar vieren we tweede paasdag!

Meer informatie