Donderdag 25 april 2019

Bewolkt 20°

Iets te vieren? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden! 013 549 96 00 of sales@bonheurhorecagroep.nl

vandaag ontvangen wij

148 gasten

Ja, ik wil

Geniet met vrienden en familie van de meest romantische stap in het leven; jullie huwelijksvoltrekking. Dit moment moet licht, vrolijk en romantisch zijn en helemaal naar jullie smaak zijn aangekleed. Bij Auberge du Bonheur trouwen jullie op één van de meest romantische locaties in Tilburg, in het klassieke vooroorlogse landhuis of in de prachtige tuin van Auberge du Bonheur.

Bekijk hiernaast een zomerse sfeerimpressie van een huwelijk bij de Auberge du Bonheur.

 

"Behulpzaamheid van de medewerkers tijdens de trouwdag was echt geweldig. Hartstikke bedankt voor de top dag die we gehad hebben bij de Auberge." Wouter uit Tilburg

Receptie

Om iedereen de kans te geven om jullie te feliciteren met jullie pas voltrokken huwelijk, biedt Auberge du Bonheur ruimte voor een receptie tot maximaal 250 gasten. Onze ervaren medewerkers en in-house weddingplanner zorgen ervoor dat jullie receptie gastvrij en vlekkeloos verloopt.

Diner

Het diner hoort op jullie huwelijk helemaal op jullie wensen afgestemd te zijn. En met een mooie vermelding in Restaurantgids Lekker 2016 en de 13 punten van GaultMillau, kunnen jullie uitgaan van een geweldige culinaire beleving bij Auberge du Bonheur. Van barbecue tot walking dinner, wij luisteren graag naar jullie wensen!

Feest

Maak samen met vrienden en familie onuitwisbare herinneringen van jullie huwelijksfeest, dankzij de perfecte voorbereidingen van onze in-house weddingplanner. Vertel ons jullie wensen voor persoonlijke details in de aankleding en specifieke wensen voor hapjes en drankjes. Aan jullie dag zal niets ontbreken!

Slapen

Maak jullie trouwdag compleet en overnacht in de bruidskamer van het naastgelegen boutique hotel Auberge du Bonheur. Deze bruidskamer is prachtig gedecoreerd met rijke stoffen waar Tilburg als textielstad bekend om staat. De kamer met luxe badkamer en suite biedt alle comfort om jullie feestelijke dag ontspannen af te sluiten, bijvoorbeeld met een heerlijk bubbelbad!
Bekijk de hotelpagina voor alle kamertypes en boekingen voor vrienden en familie.

arrangementen overnachting hotel