Bonheur Horeca Groep en Albert Heijn zetten zich tijdens Cirque du Bonheur in voor sociale verbinding

Vanaf dit weekend strijkt het Winter Wonder Circus voor het derde jaar op rij neer in Tilburg. Ook ‘Cirque du Bonheur’, de spectaculaire dinnershow van Bonheur Horeca Groep, keert terug. Dit jaar met een speciale extra editie. In samenwerking met dertien Albert Heijn-supermarkten in de regio biedt Bonheur Horeca Groep belangeloos een maatschappelijke lunch aan, om kwetsbare mensen in de samenleving te verbinden.

Bonheur Horeca Groep en de Albert Heijn-winkels nodigden samen 350 mensen uit voor een volledig verzorgde lunch in het circus, op donderdag 16 januari. Jeremy Geleijns en Ralf van Rijswijk, supermarktmanagers en initiatiefnemers vanuit Albert Heijn, vertellen: “Als supermarkt staan wij midden in de maatschappij. In onze winkels zien we het volop: klanten die contact zoeken, bijvoorbeeld bij de koffieautomaat of aan de kassa. Door hen op deze manier extra in het zonnetje te zetten, hopen wij bij te dragen aan sociale verbinding in de regio.”

Een zorgvuldig samengestelde gastenlijst

De helft van het circus is straks gevuld met klanten van Albert Heijn. Voor de rest van de gastenlijst werkten de organisatoren met diverse partners samen, waaronder de Gemeente Tilburg, Stichting EET Met Je Hart, de Tilburgse Voedselbank en diverse andere goede doelen en maatschappelijke projecten in de regio.

Tim Wijdemans, directeur van Bonheur Horeca Groep: “Als maatschappelijk betrokken organisaties doen wij graag iets terug voor de stad. Met deze lunch maken wij de wereld van eenzame of kwetsbare mensen hopelijk wat groter. In een bijzondere setting genieten ze samen van een verrassende middag uit.”

Cirque du Bonheur

Culinair lunchen

De inventaris van het pop-up evenement wordt ter beschikking gesteld door ESG Verhuur. Albert Heijn zorgt voor de boodschappen. Ralph Blaakenburg, cuisinier van Bonheur Horeca Groep, en zijn team bereiden en serveren een smakelijke driegangenlunch met een culinaire Bonheur-twist. Tijdens de lunch genieten de gasten van optredens van de toonaangevende, internationale circusacts van het Winter Wonder Circus.

Over Cirque du Bonheur

In 2019 sloegen Bonheur Horeca Groep en het Tilburgs Winter Wonder Circus voor het eerst de handen ineen, in de organisatie van de spectaculaire pop-up dinnershow: Cirque du Bonheur. Op vrijdagavond 17 januari krijgen 350 gasten de kans om rondom de piste plaats te nemen, om te genieten van een culinair circusspektakel. Het evenement is uitverkocht.

Bekijk voor meer informatie over Cirque du Bonheur www.bonheurhorecagroep.nl/circus.