Bonheur Horeca Groep en Prins Heerlijk stoppen met exploitatie van Villa de Vierjaargetijden

Na een samenwerking van vijf jaar stoppen Bonheur Horeca Groep en Prins Heerlijk op 1 oktober 2019 met de exploitatie van Villa de Vier Jaargetijden. Dit gebeurt in goede afstemming met de verhuurder van het pand, Louis Janssens.

Tim Wijdemans, algemeen directeur van Bonheur Horeca Groep: “We nemen afscheid met pijn in het hart. Het waren mooie jaren waarin we als organisaties veel geleerd hebben van elkaar en veel gasten hebben mogen ontvangen. Andere plannen van Louis Janssens, de eigenaar van de Villa,  zorgen ervoor dat we onze samenwerking op een andere manier en op een andere plek gaan voortzetten. Dit jaar loopt het huurcontract af, daarom is dit een logisch moment om met zijn allen de knoop door te hakken.”

Mooie jaren
Prins Heerlijk en Bonheur Horeca Groep kijken samen terug op mooie jaren. Gief van Schijndel, directeur en bestuurder van Prins Heerlijk: “Een grote groep jongeren met leerproblemen heeft in de Villa het vak geleerd en een horecadiploma gehaald. We hebben op deze statige plek met een rijke historie tal van mooie huwelijksfeesten mogen verzorgen en de Villa mogen ontwikkelen tot misschien wel dé trouwlocatie van Tilburg. We hebben bovendien de afgelopen jaren laten zien dat onze organisaties op een unieke en hechte manier samen kunnen werken. Alleen al daarom zal deze plek altijd bijzonder voor ons blijven.”

Andere plannen met het pand
Louis Janssens, eigenaar en verhuurder van Villa de Vier Jaargetijden gaat met pensioen en gaat op zoek naar een potentiële koper. Wat de bestemming van de prachtige oude stadsvilla in de toekomst gaat worden is nog onduidelijk. Voor Bonheur Horeca Groep en Prins Heerlijk is deze ontwikkeling mede aanleiding om afscheid te nemen van de Villa.

Samenwerking Bonheur en Prins Heerlijk gaat door
Met het stoppen bij de Villa houdt de samenwerking tussen de Bonheur Horeca Groep en Prins Heerlijk niet op. Tim: “We gaan samen op zoek naar een nieuwe vorm van samenwerking. De medewerkers en leerlingen zullen bij beide bedrijven worden ondergebracht. Vanaf 1 oktober geven we jongeren op een nieuwe manier een kans om het horecavak te leren en een diploma te halen.’

Met de gasten die na 1 oktober 2019 hebben geboekt bij Villa de Vier Jaargetijden is inmiddels contact geweest. Samen zoeken we naar een geschikte oplossing, waarbij we de andere locaties zeker zullen aanbevelen.

Wat er vanaf 1 oktober met Villa de Vier Jaargetijden gaat gebeuren, is nog niet bekend.