Bonheur Horeca Groep kookt voor Tilburg-Noord

De derde editie van de Wereldkeuken Special bij Ronde Tafelhuis

 Tilburg –  Woensdagavond 20 maart is de derde editie van de Wereldkeuken Special bij Ronde Tafelhuis. Ditmaal neemt Bonheur Horeca Groep deel aan dit bijzondere project in Tilburg-Noord. Zij verzorgen deze avond een heerlijk drie gangen diner in combinatie met mooie verhalen over het werk dat zij verrichten. Iedereen is welkom om aan te sluiten bij dit diner, al zijn er een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Het is daarom belangrijk dat u zich aanmeldt als u bij dit diner aanwezig wilt zijn. De entree is gratis, maar vragen we onze gasten om een vrijwillige bijdrage van minimaal €10 euro per persoon. De opbrengst komt ten goede aan de armoedeprojecten van het Ronde Tafelhuis.

Over de Wereldkeuken Specials

De Wereldkeuken Specials zijn maandelijks terugkerende evenementen waarbij professionele en hobby-koks uit onze stad koken voor Tilburg-Noord. Op deze avonden staat niet allen het eten, maar ook het verhaal achter de maaltijd en de koks centraal. Naast Bonheur Horeca Groep staan er verder tijdens dit  jubileumjaar College van Burgemeester en Wethouders, Liberaal Joodse gemeente Tilburg, Vittorio, jongeren van R-Newt, Norbertijnenabdij van Berne en nog vele anderen op het programma.

Praktische informatie
Aanvang: 18:00 uur.
Kosten: Vrijwillige bijdrage (vooraf aanmelden).
Aanmelden kan door te mailen naar 10jaar@rondetafelhuis.nl

Over Sop en Zeep

In ieder huishouden is het nodig: producten op het gebied van wassen, douchen en schoonmaken. In deze tijd waarin veel mensen met weinig geld moeten rondkomen zijn dit vaak dure producten. Daarom is in het Ronde Tafelhuis de Sop- en Zeepplank te vinden. Daar worden ingeleverde schoonmaak producten, tegen een minimale vergoeding, beschikbaar gesteld voor mensen met een té laag inkomen. Ook u kunt meehelpen aan dit prachtige initiatief door ongebruikte en ongeopende producten op het gebied van schoonmaken, badkamer en wasmiddelen in te leveren bij de volgende vestigen:

  • Ronde Tafelhuis VerHalenHuis (Wagnerplein 4 op ma t/m vr 09.00u-13.00u)
  • Norbertijnenparochie HQ (De Schans 122 op ma t/m vr 09.00u-16.00u)
  • Montfortparochie (Corellistraat 231 op ma t/m do 13.00u-16.00u)

Meer informatie: https://www.rondetafelhuistilburg.nl/project/sop-en-zeep/

Ronde Tafelhuis
Wagnerplein 4
5011 LP, Tilburg
www.rondetafelhuis.nl
www.facebook.com/rondetafelhuis