Bonheur Horeca Groep lanceert routekaart

Bonheur Horeca Groep kondigde op 30 oktober een routekaart aan doormiddel van een persconferentie. Tijdens de persconferentie, compleet aangekleed met tolk, legde Bonheur Horeca Groep de routekaart uit met maatregelen tot het einde van het jaar! De routekaart bestaat uit vijf verschillende creatieve concepten die ze ondanks de maatregelen kunnen doorvoeren om toch te blijven ondernemen.

Routekaart

Soeperieur

Cuisinier Ralph Blaakenburg heeft vier maaltijdsoepen ontwikkeld waarvan één vegetarisch. Heerlijk voor in de herfst en winter, de culinaire kwaliteit van La Nouvelle Auberge geserveerd in diverse maaltijdsoepen. Lekker voor thuis of als originele give-away voor relaties of collega’s.De soepen zijn los verkrijgbaar bij Auberge du Bonheur en Grotto of te bestellen via Soeperieur.

1712 Productenlijn

De 1712 productenlijn wordt uitgebreid met koffie, thee en honing en bestaat uit inmiddels 7 producten. Ook als (lokaal) eindejaarsgeschenk verkrijgbaar. In de afgelopen jaren ontwikkelde cuisinier Ralph Blaakenburg verschillende smaakvolle producten met ingrediënten uit het sterrenbos. Het zijn allemaal lokale producten met een prachtig verhaal. De 1712 producten zijn te koop bij Auberge du Bonheur en Ollie’s Tilburg Brandstore of te bestellen via 1712 producten.

Vier (thuis) de kerst

Geniet samen van een heerlijke kerstontbijt of stap in de ‘schoenen’ van Cuisinier Ralph Blaakenburg. Samen met zijn keukenteam heeft hij een heerlijk 3 en 4-gangenmenu samengesteld waar je thuis van kunt genieten. Wij doen de voorbereidingen waardoor je het enkel en alleen nog hoeft af te maken. Leuk om af te halen door de Christmas pick-up en voor iedereen te bereiden voor kerst bij je thuis.

Christmas pick-up

De Christmas pick-up heeft een capaciteit tot wel 150 auto’s per uur.  275 kerstballen, sneeuwkanonnen, kersthuisjes, 50 kerstbomen en ruim 10km aan kerstlampjes zorgen voor een unieke kerstsfeer. De Auberge Christmas pick-up is volledig te personaliseren in de huisstijl van je bedrijf en indien gewenst is er een rol weg gelegd voor de directie en/of personeelsvereniging. Op een veilige manier een (kerst) ontbijt, borrelbox, drie- of viergangenmenu voor thuis aanbieden.

De Warandeling

Een heerlijke boswandeling maken met het hele gezin in de oude Warande (onderdeel van Stadsbos013).  Al wandelend geniet je van culinaire take-away gerechten. De Warandeling start vanaf Auberge du Bonheur en daar maak je de keuze of je 2 of 5km wilt wandelen, de route is voor je uitgestippeld. Je wandelt op je eigen tempo en maakt tussenstops bij Grotto en de Faculty Club om vervolgens weer te eindigen bij de Auberge. Er zijn speciale kindergerechten, een bingo en ook vergeten we de trouwe viervoeters niet!

Persconferentie