Bonheur hospitality partner Willem II betrokken

Met ingang van het seizoen 2022-2023 is Bonheur Horeca Groep officieel hospitality partner van Willem II Betrokken. Voorafgaand aan Willem II – Jong PSV zijn de handtekeningen gezet onder een tweejarig contract. Met Bonheur als hospitality partner kan Willem II Betrokken blijvend gebruik maken van de diensten van Bonheur in de vorm van onder andere catering, horecapersoneel en beschikbare ruimtes bij het organiseren en uitvoeren van de maatschappelijke projecten en initiatieven in en rondom het Koning Willem II stadion. 

‘Evenals Willem II is Bonheur zich zeer bewust van de maatschappelijke positie. We voelen ons nauw verbonden met Tilburg. Door partner te worden van Willem II Betrokken willen we deze band alleen maar versterken. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA en maakt deel uit van de missie om een verbindende rol te spelen in de samenleving’, zegt Nicky Foesenek (Commercieel Directeur Bonheur Horeca Groep).

Groot belang
Suzanne Albregts, coördinator Willem II Betrokken: ‘Ik ben heel blij met de toevoeging van Bonheur Horeca Groep. Deze samenwerking is van groot belang bij het organiseren van veel van onze maatschappelijke projecten. Denk hierbij aan ruimtes in het stadion die beschikbaar worden gesteld voor onze projecten Football Memories, Playing for Success en het faciliteren van een eigen business room (10) tijdens thuiswedstrijden. Ik kijk daarom erg uit naar deze samenwerking de komende twee seizoenen.’