Bonheur neemt exploitatie Esplanade over

Bonheur Horeca Groep neemt de exploitatie van grand-café Esplanade op het terrein van Tilburg University over van La Cloche. Het grand-café Esplanade heeft een ‘bruin’ café karakter. Studenten, medewerkers en wetenschappers kunnen hier terecht voor koffie, thee en een drankje en zowel tijdens de lunch als in de avonduren is er de mogelijkheid om een maaltijd te gebruiken. Op donderdag 8 juni opent Esplanade haar deuren weer op de campus.

Drs Marcel van Ieperen, managing director van Facility Services van Tilburg University: ‘met de exploitatie van de Faculty Club op de campus heeft Bonheur bewezen een toonaangevende horecapartner te zijn met een duidelijke gastgerichte focus. De gasten profiteren dus direct van de hoge mate van gastvrijheid en hun sterke reputatie’.

Tim Wijdemans, directielid van Bonheur Horeca Groep: ‘Tilburg University heeft ambitieuze plannen voor de toekomst, waarin wij op het gebied van hospitality graag mee willen groeien. Deze overname versterkt onze positie op de universiteit en in het bijzonder bij studenten. Het biedt ons de kans om het grand-café concept verder te ontwikkelen’.

Bonheur exploiteert op dit moment zeven horecabedrijven in Tilburg en telt ruim 100 medewerkers in vaste dienst en 150 oproepkrachten. Een horecabedrijf dat wordt gerund door een team van echte ondernemers, die steeds opnieuw kansen zien voor uitbreiding. Het bedrijf exploiteert Auberge du Bonheur, het Koning Willem II stadion, Prise d’eau Golf,  Grotto, de Faculty Club, Villa de Vier Jaargetijden en Broodje Jantje.