Komt dat zien...! Cirque du Bonheur is in de stad!

In januari 2019 strijkt een spektakel neer dat Tilburg niet eerder gezien heeft. Auberge du Bonheur zwaait dan de scepter over Cirque du Bonheur, samen met Kevin van Geet, dé jongste circusdirecteur van Europa. Het begrip circus bestaat dit jaar maar liefst 250 jaar! 

Hooggeëerd publiek: wij presenteren u met trots: Cirque du Bonheur!

De dinnershow van vrijdag 18 januari is UITVERKOCHT, máár niet getreurd. Cirque du Bonheur komt met een extra dinnershow. Op 19 januari kunt u opnieuw genieten van een avondvullende dinnershow tijdens het nostalgisch Winter Wonder Circus. U en uw gasten zullen overrompeld zijn door indrukwekkende optredens van toonaangevende, internationale circusacts. Zinderend hoogtepunt is het all inclusive viergangendiner dat onze cuisinier Ralph Blaakenburg speciaal voor deze avond heeft ontwikkeld. Wij serveren het culinaire diner terwijl u geniet van het avondvullende circusprogramma van hoogstaand niveau.

Voor wie?
Deze geheel verzorgde dinnershow is een bijzondere avond uit!
Voor 75 euro per persoon (incl. btw) trakteert u uw relaties, personeel, vrienden of familie op een onvergetelijke avond, inclusief viergangendiner (drank inbegrepen).

Reserveren?
Bel naar 013 – 549 96 00
of mail naar circus@bonheurhorecagroep.nl

Zakelijk arrangementen op maat (17 t/m 31 januari)

Heeft u een omvangrijk gezelschap? Er zijn ook mogelijkheden voor een volledig op maat gemaakt programma dat aansluit bij uw zakelijke doelstellingen, inclusief privévoorstelling (ook in een meer compacte setting mogelijk)( op andere data en tijdstippen (17 t/m 31 januari). Neem hiervoor persoonlijk contact met ons op.

Over Cirque du Bonheur

  • Dinnershow op vrijdag 18 & 19  januari 2019 inclusief spectaculair viergangendiner | ontvangst 18:30 uur
  • Geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen
  • Maatwerkarrangementen mogelijk van 17 t/m 31 januari 2019
  • Locatie: evenemententerrein ’t Laar in Tilburg
  • Gratis parkeren op het terrein