Culinaire ontdekkingsreis op 50 meter hoogte tijdens Tilburgse Kermis

Tijdens de Tilburgse kermis, op 24 juli (Roze Maandag) biedt Bonheur Horeca Groep 22 gasten een speciale culinaire ervaring met het pop-up concept Dinner in the Sky. Na ruim 10 jaar en bezoeken aan wereldsteden als Parijs, Sydney, Kaapstad, Londen en Las Vegas komt Dinner in the Sky dit jaar voor het eerst naar Nederland.

Dineren op 50 meter hoogte aan een kraan levert de deelnemers prachtige vergezichten op over de kermis, Tilburg en verre regio. Tim Wijdemans, directielid van Bonheur Horeca Groep: ‘Je zit stevig vast in een achtbaanstoel. Iedereen zit naar binnen toe gericht, in het midden is een plek waar het keukenteam zijn werk kan doen. Op Roze Maandag zal de kraan van Dinner in the Sky viermaal op en neer gaan’. Tussen 14:00 tot 22.00 uur wordt aan de dinertafels een 5-gangen diner bereid door Cuisinier Ralph Blaakenburg van Auberge du Bonheur. De prijs is 175 euro (ex BTW). Dinner in the Sky is op de kermis te vinden op de Burgemeester Brokxlaan.

Dinner in the Sky is een idee van het Belgische bedrijf Benji-Fun. Mede door de grote media-aandacht werd dit concept een gigantisch mondiaal succes. Uit dit idee ontstonden onder meer ook de Marriage in the Sky en the Concert in the Sky. Bonheur Horeca Groep exploiteert op dit moment 8 horecabedrijven en bedenkt regelmatig tijdelijke restaurantconcepten op grote hoogte, zoals onlangs in een reuzenrad tijdens Koningsdag.