Culinaire ontdekkingsreis op 50 meter hoogte tijdens Tilburgse Kermis

Dinner in the Sky is een unieke kans om op 24 juli (Roze Maandag) de Tilburgse gastronomie te ontdekken op de meest buitengewone manier. 22 gasten en Ralph Blaakenburg, Cuisinier van Auberge du Bonheur beleven een onvergetelijke culinaire ervaring hoog in de Tilburgse hemel. Tijdens adembenemende vergezichten op de kermis en omgeving genieten onze gasten van uitzonderlijke gerechten en fijne wijnen.

Na 11 jaar en bezoeken aan meer dan vijftig landen en zo’n 1.000 evenementen, van Parijs over Sydney, Kaapstad, Londen en São Paulo tot Las Vegas is Dinner in the Sky nu te vinden in Tilburg. Een bijzonder evenement dat je absoluut een keer meegemaakt moet hebben!

 

50 meter hoogte

Pas op, niet per ongeluk je vork laten vallen hè!
Gasten, met gordel veilig gezeten in een relaxte stoel, worden met een hoogwerker naar 50 meter de lucht in getild. In het midden van het overdekte plateau gaat Ralph Blaakenburg en zijn culinaire team aan de slag om het menu te bereiden. Na deze spectaculaire ervaring boven de grond worden de gasten na 1,5 uur langzaam weer terug op aarde geplaatst. Gedurende deze dag zijn er vier rondes: een lunch, early dinner, dinner en late dinner. Voor de mensen met hoogtevrees is dit niet echt een aanrader. Als je niet goed tegen turbulentie kan, kun je ook maar beter met je voetjes op de grond blijven staan. Want dineren in de lucht en zweven op 50 meter hoogte, dat is niet niks. Maar als je houdt van uitdaging en van spanning, is deze culinaire ontdekkingsreis Dinner In The Sky zeker een aanrader.

Bijzonder Business Event

Dinner in the Sky biedt je een uitgelezen kans om personeel of relaties te verrassen met een uniek culinair evenement door een eigen tafel te huren. Natuurlijk kun je niet alleen per tafel maar ook per stoel Dinner in the Sky reserveren. In dit arrangement zijn onder andere ontvangst met champagne, een gastronomisch vijfgangenmenu bereid door Cuisinier Ralph Blaakenburg en een bijbehorend wijnarrangement inbegrepen.

Arrangement en tijden

Arrangement
– Ontvangst door onze gastvrouw en uitleg van veiligheidsprocedure
– Ruim 1,5 uur in the sky op 50 meter hoogte
– Start met champagne en oester
– 5-gangen lievelingsgerechten van cuisinier Ralph Blaakenburg
– Bijpassende wijnen en overige dranken naar keuze.

175 euro pp. (excl. BTW)

Tijden:
13:15 – 15:15 uur: lunch
15:30 – 17:30 uur: early dinner
17:45 – 19:45 uur: dinner
20:00 – 22:00 uur: late dinner

Reserveren: sky@bonheurhorecagroep.nl