Directiewijziging Bonheur Horeca Groep

Vanaf 20 april 2015 heeft Bonheur Horeca Groep een nieuwe directie, bestaande uit Ton Gimbrère (57) en Tim Wijdemans (29). De huidige directeur en mede-aandeelhouder Harrie Vermeer (54) heeft besloten Bonheur te verlaten en zich te richten op zijn eigen bedrijf de Postelse Hoeve en andere activiteiten.

Harrie Vermeer: “ik heb de afgelopen 9 jaar met heel veel plezier meegewerkt aan de succesvolle ontwikkeling van Bonheur. De zeven Bonheur locaties staan goed in de markt en het management is capabel om het stokje over te nemen. Daarmee is voor mij het moment aangebroken om mijn aandacht te verleggen naar andere uitdagingen. Ik laat Bonheur met een goed gevoel achter”.

Ton Gimbrère, directielid van Bonheur heeft jarenlang samengewerkt met Harrie Vermeer. “Harrie heeft met al zijn kennis en ervaring een belangrijke rol gespeeld bij het bepalen van de richting van Bonheur. We vinden het jammer dat hij vertrekt, maar hebben begrip voor zijn persoonlijke keuze. In Tim Wijdemans hebben we een waardig directielid gevonden”.

Tim Wijdemans, de nieuwe directeur en aandeelhouder van Bonheur: ‘ik ga graag de uitdaging aan om het bedrijf in de volgende fase van het bestaan verder te ontwikkelen’. Tim studeerde aan de Rooi Pannen en de NHTV. Bij Bonheur is hij in 2007 gestart in de functie van partymanager en groeide door naar de functie van operationeel manager Koning Willem II Stadion en Prise d’eau. In zijn nieuwe rol krijgt hij de leiding over de operationele afdelingen van alle activiteiten. Bij Bonheur zijn 95 mensen in vaste dienst.

Start Foundation ondersteunt deze directiewijziging. “Bonheur Horeca Groep is een bedrijf met een uitgesproken maatschappelijk karakter. Het bedrijf biedt volop kansen voor mensen voor wie een baan niet vanzelfsprekend is. Niet voor niets won Bonheur het predicaat ‘Brabantse ondernemer met maatschappelijk hart 2014.’ Het sociale karakter van het bedrijf was aanleiding voor maatschappelijk investeerder Start Foundation om de transactie te financieren,” aldus directeur Jos Verhoeven.