Culinair genieten hoog boven de stad

Diner

’s Avonds verandert het grijze asfalt van de A58 in een kleurrijke gloed, die goed zichtbaar is vanaf de 14e en 15e verdieping van EnTrada. Samen met uw gasten ervaart u een culinair diner hoog boven de stad. Een beleving die niet van alledag is en waar u na uw bedrijfsfeest of zakelijke bijeenkomst bij EnTrada nog lang over kunt napraten. Bonheur Horeca Groep vult deze unieke ervaring op hoogte aan met een culinaire belevenis van hoge kwaliteit. Uw diner kan volledig naar uw wensen worden ingericht. Vraag naar de mogelijkheden.

Contact

"De samenwerking met de Bonheur bij het organiseren van het jaarlijks Event voor ons personeel, was wederom zeer prettig. Men denkt op alle fronten mee en heeft onze deelnemers gastvrij ontvangen in een prachtige locatie (Entrada)." Marjon uit Goirle

Groepen

Uw evenement of vergadering bij EnTrada is voor grote groepen goed bereikbaar, zo pal gelegen naast de A58. Parkeren is geen probleem op het grote gratis eigen parkeerterrein. Uw gasten kunnen met meerdere liften naar de 14e en 15e etage waar zij een unieke beleving van de stad zullen ervaren. Zowel binnen als buiten op het rooftopterras kijken uw gasten uit over een prachtig stukje Tilburg. De twee verdiepingen, verbonden met een korte trap, bieden ruimte aan feesten, congressen en vergaderingen tot aan 400 gasten.