Zakelijke events

maak impact op een uniek plek

Offerte aanvragen

Congres

Wil jij de bezoekers van jouw congres verrassen in een omgeving die anders is? Bij Hilvaria Studio’s heeft elke ruimte een eigen verhaal. De grootste wereldartiesten vonden hier hun inspiratie. Die geschiedenis is ook vandaag nog voelbaar en maakt deze plek uniek. Of je nu grote ruimtes zoekt voor plenaire sessies of juist in een intieme setting kleine groepen wilt samenstellen: er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Eén ding is zeker: niemand gaat deze dag vergeten.

VERGADEREN

De rust van de natuur, de rijkheid van een unieke locatie en de allerbeste gastvrijheid. Vergaderen bij Hilvaria Studio’s biedt ruimte voor een invulling op maat. Kom samen in een van de bijzondere vergaderruimtes, maak een wandeling, lunch gezamenlijk in het Museumcafé en geniet daar van de allerlekkerste streekproducten. We hebben alle ingrediënten voor een geslaagde vergaderdag in huis. Op basis van jouw gezelschap en de wensen maken wij een arrangement waarbij het je aan niets ontbreekt. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

 

PRESENTATIES

Zaalverhuur voor een productlancering, presentatie, seminar of meeting: alle aandacht is op jou gevestigd in onze verschillende zalen die elk een eigen sfeer ademen. We zetten onze gastvrijheid en culinaire kwaliteiten graag in om extra impact voor je te maken, natuurlijk passend bij de doelen die jij voor ogen hebt.

ARRANGEMENTEN

In samenwerking met Rocks ’n Rivers bieden we uitdagende arrangementen aan voor jou en je team, waaruit de keuze bestaat tussen teambuilding of fun activiteiten. De nadruk tijdens deze activiteiten ligt op plezier, gezelligheid en een informele sfeer. We stellen de activiteiten graag op maat samen zodat de dag zeker slaagt: verrassend en succesvol! Voor meer informatie kun je vrijblijvend ons contactformulier invullen.