Donderdag 25 april 2019

Bewolkt 20°

Iets te vieren? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden! 013 549 96 00 of sales@bonheurhorecagroep.nl

vandaag ontvangen wij

27 gasten

Rijksmonument

Een kleinzoon van Pierre Philippe, Louis Pollet, bouwt in 1873 ‘het kasteeltje van Pollet’ in de Noordstraat. Dit is de basis van de huidige Villa de Vier Jaargetijden, waar in haar historie de Villa tot 1934 wordt bewoond door leden van de familie Pollet. Daarna is de Villa een residentie van het geslacht Kerstens. Het klassieke karakter van de toenmalige Villa de Vier Jaargetijden is door de historie heen bij alle latere verbouwingen en uitbreidingen intact gebleven. Het oorspronkelijk ‘kasteeltje van Pollet’ wordt vanaf 1978 erkend als rijksmonument en staat in het rijksregister omschreven als ‘gepleisterd herenhuis in de eclectische trant’.

"Zeer lieve en attente medewerkers! Zij troffen precies de juiste toon: prettig informeel en professioneel. Prachtige locatie, zeer sfeervol." Nadine uit Tilburg

Populaire locatie in Tilburg

In 1986 koopt de familie Janssens de Villa. In eerste instantie als woonhuis en voor af en toe een feestje. Dit blijkt een doorslaand succes en de Villa groeit in korte tijd uit tot een populaire feest- en vergaderlocatie van Tilburg en omstreken. Inmiddels heeft de Villa de Vier Jaargetijden met haar historie en in deze hoedanigheid een reputatie opgebouwd om trots op te zijn. Vanaf 1 december 2014 exploiteren Prins Heerlijk en Bonheur Horeca Groep in de statige villa een StadsBrasserie en zalen voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten.