Wegens succes verlengd! Extra dinnershow bij Cirque du Bonheur!

De dinnershow van vrijdag 18 januari is UITVERKOCHT, máár niet getreurd. Cirque du Bonheur komt met een extra dinnershow. Op 19 januari kunt u opnieuw genieten van een avondvullende dinnershow tijdens het nostalgisch Winter Wonder Circus. Laat u overrompelen door een circusspektakel dat Tilburg niet eerder gezien heeft.

Hooggeëerd publiek, wij presenteren u met trots: Cirque du Bonheur!
Geniet van indrukwekkende optredens van toonaangevende, internationale circusacts tijdens een all inclusive culinair viergangendiner, uit de keuken van Auberge du Bonheur.

Tijdens de avondvullende dinnershow serveren wij:

  • Feestelijk welkomstdrankje en amuse
  • Verrassend viergangendiner, speciaal voor deze avond samengesteld door cuisinier Ralph Blaakenburg en zijn team
  • Bijpassend wijnarrangement of andere dranken

Reserveer nu!
Zin in een bijzondere avond uit? Reserveer nu het dinerarrangement á 75,- p.p. voor Cirque du Bonheur op vrijdag 19 januari 2019 (18.30 uur tot 22.30 uur) en geniet van een avondvullend circusprogramma en culinair diner van hoogstaand niveau op evenemententerrein ’t Laar in Tilburg.

T: 013 549 96 00
E: circus@bonheurhorecagroep.nl
W: bonheurhorecagroep.nl/circus

Zakelijke events
De unieke circustent is ook exclusief beschikbaar voor zakelijke evenementen als presentaties, borrels en bedrijfsfeesten. Neem voor beschikbare data en de mogelijkheden contact op via circus@bonheurhorecagroep.nl en we maken een creatief en inspirerend voorstel op maat voor u.