Trouwen in het Koning Willem II Stadion

JA, IK WIL

Trouwen in het Koning Willem II Stadion met de daarbij behorende excellente service van Bonheur Horeca Groep! Wij creëren voor jullie een onvergetelijke dag. Maak blijvende herinneringen van jullie grote dag door elkaar het ja-woord te geven in het stadion. Vanwege de perfecte faciliteiten is het mogelijk om jullie romantische trouwdag -van huwelijksvoltrekking tot feest- volledig in het stadion te organiseren.

Compleet verzorgde dag

Receptie

Uiteraard willen jullie na het trouwen de tijd hebben om iedereen even te spreken en felicitaties in ontvangst te nemen. Daarom staat Bonheur Horeca Groep klaar om tijdens jullie receptie al jullie zorgen uit handen te nemen. Ontvang jullie gasten via een rode loper in een naar jullie smaak gedecoreerde zaal in het stadion. Het stadion is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg en de gratis parkeergelegenheid biedt ruimte aan 600 auto’s!

Diner

Op de tweede verdieping van het stadion treffen jullie het Koning Willem II Restaurant waar stijlvol en culinair gedineerd kan worden met vrienden en familie. Gastvrije en ervaren medewerkers van Bonheur Horeca Groep zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Willen jullie op een andere locatie romantisch dineren, dan kunnen jullie ook terecht op een van onze andere locaties van Bonheur horeca Groep! Graag horen wij uw wensen.

Feest

Wanneer iedereen goed gegeten heeft, een rondje rond het stadion heeft gemaakt en iedereen de meest exclusieve plekken heeft gezien is het tijd voor een goed feest. Onze balzaal ‘Het Paleis’ biedt de romantische sfeer die goed bij een huwelijk past, maar in ons grand café is een groots feest evengoed mogelijk. We organiseren naar wens de technische apparatuur, aankleding en hapjes en drankjes. Bespreek dit met onze weddingplanner!

UW DAG ZONDER ZORGEN

Trouwen in het Koning Willem II Stadion is uiteraard heel bijzonder. Jullie willen dat de locatie bij jullie stijl past, maar jullie willen ook genieten van alle voorbereidingen! Om jullie wat werk uit handen te nemen, staan we graag voor jullie klaar. Wij kunnen de volgende zaken voor u uit handen nemen:

 • De huwelijksvoltrekking,
 • De bloemdecoratie,
 • De bruidstaart,
 • Het verzorgen van de aankleding,
 • Catering,
 • Muziek,
 • Live entertainment,
 • Et cetera.

Onze in-house wedding planner kan de dag tot het kleinste detail voor jullie organiseren, voor een perfecte, prachtige en onvergetelijke huwelijksdag.

Slapen

Omdat trouwen veel gasten van buiten de regio kan trekken, is het mogelijk om jullie dierbare gasten te laten overnachten in Boutique hotel Auberge du Bonheur. Dit hotel, gelegen naast Restaurant Auberge du Bonheur, heeft 36 kamers, waaronder een heuse bruidskamer met badkamer en suite en bubbelbad. Gelegen op een romantische locatie aan de rand van sterrenbos de Oude Warande kunnen jullie jullie huwelijksdag helemaal in stijl afsluiten.

Bekijk het hotel

Reserveer direct uw verblijf bij Boutique Hotel **** Auberge du Bonheur

 • Tot 24 uur van tevoren gratis annuleren
 • Voorrang bij restaurant reserveringen
 • Boek via deze website en ontvang een gratis welkomstdrankje en friandises