Nieuwe koers en frisse restyling voor restaurant Auberge du Bonheur!

Na een flinke verbouwing gaan de deuren van het restaurant van Auberge Du Bonheur weer open. Het restaurant is volledig gerestyled. Verantwoordelijk voor het interieurontwerp is Shirley Dap van Heal Design. “De nieuwe sfeer is natural chic. De combinatie van puur kleurgebruik en luxe materialen zorgt voor een warm en positief gevoel. En het legt de link met de natuurlijke omgeving. Belangrijke vaste elementen zijn gebleven, zoals bijvoorbeeld de kenmerkende wandstenen en de bar, die alleen een update heeft gekregen. Opvallend en stijlvol zijn ook de wijnkasten in de wand, de grote plantenbakken en het eyecatching behang.”  

La Nouvelle Auberge

Tim Wijdemans, directeur van Bonheur Horeca Groep is meer dan tevreden over het eindresultaat en het verloop van het karwei dat in krap twee weken werd geklaard. “Met deze nieuwe sfeer verwachten we een jonger publiek aan te spreken en tegelijkertijd onze trouwe gasten het gastvrije gevoel te geven dat ze van ons gewend zijn. Door de nieuwe indeling van de ruimtes is er bovendien meer privacy. De sfeer in de serre is bijvoorbeeld veel intiemer geworden. Ook de ruimtes voor private dining hebben een metamorfose gehad. We hebben om de nieuwe koers te bevestigen een subtiele naamswijziging doorgevoerd. Voortaan heet het restaurant La Nouvelle Auberge. Het onderschrift ‘jouw smaak’ benadrukt de jongere benadering, waarbij de wens van de gast altijd het belangrijkst blijft.”

  

Pure smaken en kleuren

De metamorfose van La Nouvelle Auberge is natuurlijk ook zichtbaar in de menukaart. Cuisinier Ralph Blaakenburg is naar eigen zeggen teruggegaan naar de essentie van voedsel en koken. “Het resultaat is de keuze voor pure gerechten passend bij het seizoen. De ingrediënten, hun smaken en texturen zijn heel goed te herkennen. En de kleurexplosie van de gerechten zorgt voor een feestje op tafel.”

Producten uit de buurt

De fijne samenwerking met lokale leveranciers is voor Ralph en zijn team onmisbaar. “We hebben daarnaast onze eigen kruiden- en groentetuin en zijn steeds bezig met het ontwikkelen van eigen producten, zoals bijvoorbeeld onze eigen Vermoed 1712. De keuze voor alleen maar de beste producten, brengt de smaakbeleving naar een topniveau. De wijnkaart die onze sommelier, Bart Verbunt, heeft samengesteld doet daar nog een schepje bovenop.”

Nieuwe menu’s

Bij La Nouvelle Auberge is de opzet van het diner gewijzigd, want de à la carte kaart bestaat niet meer. Gasten hebben de keuze uit het succesvolle Surprising Seven menu (vier of zeven gangen), dat eind vorig jaar voor de zevenduizendste keer werd geserveerd. Nieuw is het La Nouvelle Auberge menu (drie tot zes gangen). Dit is het signatuurmenu van cuisinier Ralph Blaakenburg en gastheer-sommelier Bart Verbunt. Het staat garant voor een avond pure verwennerij