Auberge du Bonheur lanceert 1712 bier

Auberge du Bonheur in Tilburg heeft ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan een eigen bier ontwikkeld in samenwerking met Brouwerij Brouwerslokaal in Groede. Voor de smaak van het bier liet Cuisinier Ralph Blaakenburg zich inspireren door de bosrijke omgeving van de Auberge. ‘De naalden van de Douglas spar hebben een fijne aromatische geur van…

lees meer

De smaak van Indiase keuken komt naar Tilburg

Op 18, 19 en 20 januari kan Tilburg de smaak Indiase keuken ervaren. Een keuken die node gemist wordt in het aanbod van buitenlandse kookkunsten. Bonheur Horeca Groep opent in die periode het pop-up restaurant ‘A Night in India’ in de Poorten, de voormalige Hasseltse kerk. Chef-kok Ralph Blaakenburg van Auberge du Bonheur bezocht…

lees meer

Trots op vermelding LEKKER 2016

Restaurantgids Lekker heeft dinsdag 27 oktober de beste restaurants voor 2016 gepubliceerd. In deze editie heeft Auberge du Bonheur een mooie vermelding gekregen en heeft hiermee wederom een plaats weten te bemachtigen in de prestigieuze ranglijst van 500 beste restaurants in Nederland. "Chef-kok Ralph Blaakenburg verstaat zijn vak en de jonge enthousiaste en gepassioneerde…

lees meer

Directiewijziging Bonheur Horeca Groep

Vanaf 20 april 2015 heeft Bonheur Horeca Groep een nieuwe directie, bestaande uit Ton Gimbrère (57) en Tim Wijdemans (29). De huidige directeur en mede-aandeelhouder Harrie Vermeer (54) heeft besloten Bonheur te verlaten en zich te richten op zijn eigen bedrijf de Postelse Hoeve en andere activiteiten. Harrie Vermeer: “ik heb de afgelopen 9…

lees meer