Onze partners

Onze Partners

Regionale betrokkenheid zit in ons DNA. Een mooi voorbeeld is onze samenwerking met diverse partners. We stellen zeer hoge eisen aan de kwaliteit van de producten waarmee we werken. Bij voorkeur werken we samen met leveranciers uit Tilburg en omgeving en met verse (seizoens)producten uit eigen streek. Dat resulteert in verrassende kleuren en smaken van producten, die zich perfect lenen voor onze keuken. Ook het no-food-waste-beleid in de keuken sluit aan op deze duurzame bedrijfsvoering.

Een jarenlange samenwerking groeit zo uit tot een waardevol partnership. Graag stellen we u voor aan enkele partners:

Eieren van Lekker’nei uit Oirschot

Lekker’nei gaat rechtstreeks van de boerderij van Harrie Beekmans en Jan van Baast naar ons restaurant, altijd in minder dan twee dagen. Dat is heel speciaal, uniek zelfs, want een gemiddeld ei doet tien dagen over. We kunnen dus wel stellen dat de Brabantse kippenboeren uit Oirschot duurzaamheid, transparantie en authenticiteit hoog in het vaandel hebben staan.

Meer over Lekker’nei

Wijnen van Wijnkoperij Van Bilsen uit Tilburg

Van Bilsen weet als geen ander de kleine wijnboeren in Italië, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk te vinden, die een uitstekende kwaliteitswijn produceren. Samen met onze sommelier stelt Van Bilsen bij iedere kaart een perfecte wijnkaart samen. Niet voor niets is het wijnassortiment van Van Bilsen al vier keer op rij gewaardeerd als beste van Nederland.

Meer over Van Bilsen

Bonbons van Confiseur en chocolatier Huize Geers uit Tilburg

Huize Geers maakt prachtige bonbons, gebaseerd op een traditie die teruggaat tot 1937. Geheel handgemaakt, met de beste grondstoffen en de meest verrassende, gedurfde en delicate vullingen. De bonbons van Huize Geers werden zelfs verkozen tot beste bonbon van Nederland! Deze verwennerij delen we graag met onze gasten.

Meer over Huize Geers

Vlees van Boerderij De Walhoeve

Boerderij De Walhoeve uit Goirle bestaat al sinds 1974 en het houden van vleesstieren in een hypermoderne stal bleek al gauw een uniek concept. Tot op de dag van vandaag wordt alleen gewerkt met eigen kalveren, die na een goed leven op de boerderij worden geslacht. De runderen worden altijd in de buurt geslacht. Daardoor hebben de dieren minder stress.

Meer over De Walhoeve

Weidevarken van Den Elshorst uit Diessen

Bij Den Elshorst boeren ze natuurinclusief, dat geeft aan dat natuurlijke kringlopen gestimuleerd worden. De weidevarkens hebben namelijk een unieke taak in natuurbeheer: met het doel om onkruiden weg te nemen en de grondkwaliteit te verbeteren door wroeten om natuurlijke vegetatie voor de bodem te stimuleren. Zo krijgen de weidevarkens de tijd en ruimte om op het juiste gewicht te komen en om mooi gerijpt weidevlees te produceren.

Meer over Den Elshorst

Buffelmozzarella van De Stoerderij uit Son en Breugel

De Stoerderij is een boerderij met hele stoere waterbuffels. De familiekudde telt circa honderd waterbuffels en deze lopen het hele jaar buiten in diverse weilanden in Son en Breugel, vlakbij Eindhoven. Buffelmelk is beroemd van de traditionele Italiaanse buffelmozzarella, die bij De Stoerderij ook gemaakt wordt.

Meer over De Stoerderij

Asperges van boerderij Van Iersel uit Udenhout

In 1987 besloten Piet en Mieke om het eerste veld asperges aan te planten. Het was een echt familiegebeuren, want iedereen hielp een handje mee. Het zit in hun bloed, het is passie: uit liefde voor het product, want Asperges telen is een ambachtelijk proces. Dit vraagt het hele jaar aandacht, maar in hét aspergeseizoen (april, mei en juni) is de familie Van Iersel er dag en nacht mee bezig. De boerderijwinkel bevindt zich in Udenhout, vlakbij Tilburg, aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen.

Meer over Van Iersel

.

Melk van De Ambachtshoeve uit Raamsdonksveer

Ambachtshoeve is een zuivelboerderij in hartje Brabant. Hier wordt de (weide)melk rechtstreeks vanaf de koe verwerkt tot zuivelproduct. De producten worden op natuurlijke en ambachtelijke wijze geproduceerd. Alles met veel aandacht en passie om een perfect eindproduct kunnen leveren. De zuivel is voorzien van het keurmerk ‘Echte Boerderijzuivel’ wat betekent dat deze ambachtelijk op de boerderij wordt gemaakt met de melk van de eigen koeien. Deze melk gebruiken we voor onze speciale koffies.

Meer over De Ambachtshoeve

Bij Robèrt uit Oisterwijk

Robèrt van Beckhoven deelt al vele jaren zijn passie voor het bakkersvak. Bovendien is hij de enige in Nederland met zowel de titel Meester Patissier als Meester Boulanger. Deze meest Meesterlijke bakker levert heerlijke broden, zoals bijvoorbeeld het populaire desembrood!

Meer over Bij Robèrt

Groente uit Groeituin013 uit Tilburg

Deze collectieve tuin, op loopafstand van Auberge du Bonheur, is een groene en veelzijdige locatie in Stadsbos013 waar maatschappelijke verbinding en participatie voorop staan. In de Groeituin wordt geëxperimenteerd met verschillende seizoensgroenten wat resulteert in verrassende vormen, kleuren en smaken.

Meer over Groeituin013

Wijn van Dassemus uit Chaam

Wijngaard Dassemus is 6 hectare groot en biologisch en Bio-dynamisch gecertificeerd. Wat betekent dat er met niets gespoten wordt. Met de dertien verschillende druivensoorten worden heerlijke wijnen gemaakt door Monique van der Groes en Ron Langeveld.

Meer over Dassemus

Allerlei lekkers van Lekkernij uit Tilburg

Al jarenlang is Lekkernij een begrip in Tilburg. Wat ooit begon als kaaswinkel, is uitgegroeid tot een geliefde plek voor fijnproevers. Geliefd om het vakmanschap en de persoonlijke service. Van echte eigen Tilburgse Oude (kaas) en Tilburgse metworst bij het ontbijt tot een heerlijke speciale notenmix geserveerd bij de borrel. Meer informatie over Lekkernij