Onze leveranciers

Vanzelfsprekend is Bonheur Horeca Groep zeer kritisch op leveranciers; we stellen zeer hoge eisen aan de kwaliteit van de producten waarmee we werken. Bij voorkeur werken we samen met leveranciers uit Tilburg en omgeving en met verse (seizoens)producten uit eigen streek. Een jarenlange samenwerking groeit zo uit tot een waardevol partnership. Graag stellen we u voor aan enkele partners:

Slagerij LeJeune

Slagerij LeJeune uit de Willem II Straat maakt op ambachtelijke wijze voortreffelijke vleeswaren, velen gebaseerd op traditionele receptuur van soms meer dan honderd jaar oud. Graag werken we met ‘ouderwetse’ lekkernijen als zult, balkenbrij en bloedworst. Ook de tête de veau (kalfsvlees), leverworst, gerookte ham, rookvlees en droge worst van LeJeune zijn niet te versmaden.

“We zijn er trots op dat we aan de Bonheur Horeca Groep mogen leveren. Het is een mooi en gerenommeerd bedrijf. We delen onze klandizie, de mensen die bij de Auberge eten, komen ook bij ons.” Jean-Maurice LeJeune (vierde generatie), Slagerij LeJeune

Wijnkoperij Van Bilsen

Van Bilsen weet als geen ander de kleine wijnboeren in Italië, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk te vinden, die een uitstekende kwaliteitswijn produceren. Samen met onze sommelier stelt Van Bilsen bij iedere kaart een perfecte wijnkaart samen. Niet voor niets is het wijnassortiment van Van Bilsen al vier keer op rij gewaardeerd als beste van Nederland.

“Om nieuwe trouvailles te vinden, bezoeken wij de wijnboeren zèlf. Dat stelt ons ook in staat om geheel naar wens van de opdrachtgever wijnen in te kopen. Voor Auberge du Bonheur kiezen we specifieke wijnen; verrassende wijnen die passen bij de gerechten van de Auberge, die vaak meerdere bijzondere smaken samenbrengen. Vaak komen we dan uit bij complexere wijnen, met veel smaak. Dat gasten nadien bij ons komen omdat ze zo’n heerlijke wijn hebben gedronken, is een mooi compliment.” Jan Aartsen, Wijnkoperij Van Bilsen

Confiseur en chocolatier Huize Geers

Huize Geers maakt prachtige bonbons, gebaseerd op een traditie die teruggaat tot 1937. Geheel handgemaakt, met de beste grondstoffen en de meest verrassende, gedurfde en delicate vullingen. De bonbons van Huize Geers werden zelfs verkozen tot beste bonbon van Nederland! Deze verwennerij delen we graag met onze gasten.

“Ambacht en smaak, dat zijn onze speerpunten. Op basis van ambachtelijke technieken, gecombineerd met de kennis van nu, maken we echt alles zelf. Zodoende hebben we optimale invloed op de smaak. Met veel aandacht kiezen we precies de juiste grondstoffen en ingrediënten. Dat ene nootje, die mooie vrucht. Mensen laten genieten van smaak, daar doen we het voor.” Hein Geers (derde generatie), Huize Geers

Ut Rooie Bietje

Sinds kort werken we samen met Ut Rooie Bietje in Tilburg, de biologische tuinderij en een dagbestedingsproject van SMO Traverse (stichting voor maatschappelijke opvang). De tuin biedt de gelegenheid aan mensen om ervaring op te doen met werken en leren.

“Bij Auberge du Bonheur willen we onze gasten verrassen met nieuwe producten. Zo ontdekten wij eigenlijk per toeval dat de doorgeschoten toppen van boerenkool heel erg lekker zijn! Mede dankzij onze goede leveranciers zoals Ut Rooie Bietje, blijven wij op de hoogte van de nieuwste producten.” Ralph Blaakenburg, chef-kok Auberge du Bonheur

Le Roi

Een patisserie die zich onderscheidt van anderen door hoge kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dit alles staat hoog in het vaandel binnen ons bedrijf. Wij werken uitsluitend met verse producten van uitstekende kwaliteit, waaronder bijvoorbeeld: Champagne, verse vanille en saffraan. Alleen het beste volstaat! Hierdoor zullen smaak en beleving constant met elkaar verweven zijn. De kennis van mij als patissier, is verworven in binnen- en buitenland, waar ik werkzaam ben geweest in diverse gerenommeerde bedrijven.

De Walhoeve

Bij boerderijwinkel De Walhoeve bent u op het juiste adres voor vers rundvlees van eigen vleesstieren en lekkere geitenkazen gemaakt van melk van o.a. onze eigen melkgeiten. Ook verwerken ze wekelijks een aantal varkens van Elshorst puur weidenvarkens vlees. Van het rund en varkensvlees worden tevens lekkere ambachtelijke snijwaren gemaakt.  Deze producten zijn ook gecertificeerd als Kempisch streekproduct.

Daarnaast verkopen ze producten van collegaboeren en -tuinders die net als De Walhoeve dagelijks bezig zijn om op een natuurlijke manier, kleinschalig een mooi en lekker product te maken.

Schaepsdyck

Schapen spelen als eeuwenlang een belangrijke rol in Brabant. Ze gaven melk, vlees, wol en begraasden de heiden. Met hun mest zorgden ze voor vruchtbare zandgronden
Op ons bedrijf worden deze doelen weer actief uitgedragen.

Waar staat Schaepsdyck voor…
Schaepsdyck is een familiebedrijf met hart voor onze dieren, de producten en de omgeving, waarbij ze een uitdaging zien in het uitdragen van de rijkdom van vakmanschap , kwaliteit en smaak te combineren met duurzaamheid en innovatie… aan u, onze afnemers en onze kinderen.