De grootste roodwitblauwe picknick van Nederland

Pitchnick013: picknicken op dé grasmat van het Koning Willem II Stadion

Op zaterdag 18 juli van 12.00 uur tot 14.00 uur kun jij het meemaken: picknicken op het gras van het Koning Willem II stadion. Als echte Willem II’er of inwoner van de stad is dat iets wat je gegarandeerd nooit meer vergeet.
Er is beperkt plek, veld vol = veld vol.

Nu tickets kopen

Tickets

Toegangstickets kosten € 17,50 per persoon. Hiervoor krijg je samen met jouw gezelschap (van maximaal vier personen mits jullie uit één huishouden komen) een eigen plek op het veld en een goedgevulde picknickbox met onder andere:
– Een flesje water
– Een flesje jus d’orange
– Versgebakken brood met beleg en salade
– Een rijkelijk belegde wrap
– Verse croissant met jam
– Muffin
– Vers fruit
Tijdens de picknick is er volop entertainment, bijvoorbeeld door illusionist Niels Houtepen en win je wellicht leuke prijzen tijdens de bingo!

Samen tickets kopen: kan dat?
Tickets kopen voor de picknick kan vanaf twee personen, deze hoeven geen onderdeel van hetzelfde gezin uit te maken. Tickets kopen voor drie of vier personen op één picknickplek is ook mogelijk. In dat geval moeten wel alle personen uit één huishouden bestaan.
Nu tickets kopen

Kom in de kleuren van de club

Om deze middag niet alleen onvergetelijk, maar ook kleurrijk te laten verlopen, is het verzoek om in roodwitblauwe outfit te komen. Willem II sponsor Q-Promotions heeft zelfs voor deze gelegenheid een picknickkleed ontworpen, dat voor een speciale actieprijs hieronder te bestellen is. Natuurlijk mag je ook een eigen kleed meenemen.

Covid19-proof

Het event is volledig conform de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat het belangrijk is dat je de aanwijzingen van de medewerkers opvolgt. Zowel het begin als het einde van het evenement vindt gefaseerd plaats, zodat mensen voldoende ruimte hebben om het stadion in te komen en weer te verlaten. Belangrijk om te weten is dat het meenemen van eigen consumpties of attributen als stoelen en parasols niet is toegestaan. Het evenement is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Mochten de weersomstandigheden picknicken op het veld niet mogelijk maken, dan gaat het evenement toch door en verplaatst het zich naar de tribunes van het stadion.