KOM AAN BOORD VAN ONZE DUIKBOOT!

Na het succes van Hooggaatie, Royal in the Sky, Dinner in the Sky, Cirque du Bonheur en The Pink Chapel springen we ditmaal écht in het diepe. Tijdens de Tilburgse Kermis verrijst op de Spoorlaan een grote opblaasbare duikboot: de locatie van een spetterend pop-up restaurant.

Bekijk het Menu

We presenteren u met trots: Bonheur duikt weer op!

Van 19 tot en met 28 juli nemen we u en uw gasten tijdens een avondvullend programma mee op reis in onze gele opblaasduikboot. U bent welkom vanaf 18.30 uur, de culinaire reis vindt dagelijks plaats van 19.00 uur tot 22.30 uur. Het pop-up restaurant serveert een viergangendiner. We vertrekken vanuit de Tilburgse Piushaven (voorgerecht) naar New York (tussengerecht), Rio de Janeiro (hoofdgerecht) en tot slot meren we aan in Rome voor het nagerecht. Tijdens de hele reis verzorgen Henrike Brouwer en William Doggen  entertainment aan boord, passend bij de verschillende bestemmingen. Een spetterende show!

Deze boot wilt u niet missen!

Loopt het water u al in de mond? Voor € 42,50 per persoon bent u zeker van een onvergetelijke avond, inclusief viergangendiner. Dranken zijn niet inbegrepen, u heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een drankenarrangement van € 27,50 per persoon, waarbij u onbeperkt geniet van frisdrank, vruchtensap, bier, wijn en een welkomstdrankje.

RESERVEER NU UW REISDOCUMENT EN WORD PASSAGIER!
Bel naar 013 – 549 96 00
of mail naar kermis@bonheurhorecagroep.nl

Zakelijke arrangementen op maat

Heeft u een omvangrijk gezelschap? Er zijn ook mogelijkheden voor een volledig op maat gemaakt programma dat aansluit bij uw zakelijke doelstellingen, inclusief privédinnershow (ook in een meer compacte setting mogelijk). Neem hiervoor persoonlijk contact met ons op.

Over Bonheur duikt weer op

  • Uniek pop-up restaurant op de Tilburgse kermis
  • Spetterend entertainment tijdens het diner
  • Geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen
  • Maatwerkarrangementen mogelijk
  • Locatie: Spoorlaan (gelijk aan de Pink Chapel vorig jaar)