KOOP JE TICKETS VANAF NU!

TICKETS

"Geef mij maar Amsterdam, dat is mooier dan Parijs... Maar niet zo gezellig als Tilburg!" RIEK & WILLY

BIJZONDERE CONCEPTEN

Na het succes van de eerdere kermisconcepten als Hooggaatie, Royal in the Sky, Dinner in the Sky, Bonheur duikt weer op, Het Rad van de Liefde en The Pink Chapel presenteert Bonheur Horeca Groep nu BONHEUR BOTST.

Bonheur is sinds jaar en dag verbonden aan de Tilburgse Kermis. Deze editie verrast Bonheur 120 gasten met een vermakelijke dinnershow: Bonheur Botst! Op zaterdag 20 juli wordt de botsautobaan het decor voor een avondvullend programma boordevol hectiek, heerlijke gerechten en entertainment. We beloven een avond vol plezier!

WE VLIEGEN UIT DE BOCHT!

Het Mokumse koppel Riek en Willy nodigt je uit om hun 25-jarig jubileum als kermisexploitanten mee te vieren. Ter ere van dit jubileum stellen ze hun botsautobaan één keer ter beschikking en toveren deze om tot een heus feestpaleis. De geliefde botsauto’s worden aan de rand van de baan geparkeerd om plaats te maken voor goedgevulde tafels en hun grootse plannen voor het entertainment.

We willen nog niet te veel verklappen over de details, maar weet dat Riek en Willy niet vies zijn van een beetje actie in de attractie! Verwacht het onverwachte en laat je verrassen door een aaneenschakeling van entertainment, terwijl je geniet van een heerlijk viergangenmenu. Riek en Willy zullen hun best doen om de avond in goede banen te leiden.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

  • Wat: Bonheur Botst! Een bijzondere pop-up locatie op de Tilburgse kermis
  • Datum: Zaterdag 20 juli
  • Tijd: 18:00u aanvang, 18:15u start programma, 20:30u einde
  • Tickets: Tickets beschikbaar per 2 personen of een veelvoud hiervan
  • Kosten: €80,00 per persoon (inclusief viergangendiner en dranken als fris, pils en wijn)
  • Locatie: Spoorlaan (ter hoogte van ABN AMRO)
  • Aantal kaarten: 120, vol is vol.

KOOP JE TICKETS VANAF NU!

TICKETS