Soeperieur

Door Cuisinier Ralph Blaakenburg

Heerlijk voor in de herfst en winter, de culinaire kwaliteit van La Nouvelle Auberge geserveerd in diverse maaltijdsoepen. Ralph Blaakenburg laat zich inspireren door actualiteiten, tradities en zijn maatschappelijke rol en heeft op basis hiervan vier culinaire maaltijdsoepen ontwikkeld voor thuis of als originele give-away voor relaties of collega’s.

Bestel hier

Pompoen | gamba | venkel | madras

La Nouvelle Auberge zet zich in om voedselverspilling tegen te gaan en werkt opnieuw samen met Tilburg Maakt Mij Blij. Deze keer voor boer Chris Poelen. Hij zit namelijk met 10.000 kilo pompoenen die te licht of te zwaar zijn voor de supermarkten, terwijl ze ‘soeperieur’ smaken!

  • prijs p.p. 8,75
  • alle soepen worden geserveerd met zelf af te bakken brood en heerlijke boter

Truffel | eekhoorntjesbrood | Parmezaanse kaas (v)

Ruim 3000 gasten die de Auberge Sunday Sessions hebben bezocht zijn fan geworden van het signatuur gerecht van Cuisinier Ralph Blaakenburg, truffelrisotto. Speciaal voor deze gelegenheid is dit gerecht getransformeerd tot een maaltijdsoep voor thuis.

  • prijs p.p. 8,75
  • alle soepen worden geserveerd met zelf af te bakken brood en heerlijke boter

Erwtensoep | truffel | kalf

De soep die is gemaakt van erwten heeft een lange geschiedenis en gaat terug ca 500 v.chr.. Ook in Canada, de VS, Australië, India en het Midden-Oosten worden varianten geserveerd, soms minder gebonden dan het traditionele Nederlands gerecht. Het eerste Nederlandse recept dateert uit het begin van de 16e eeuw en is eigen gemaakt door Cuisinier Ralph Blaakenburg en zijn collega’s.

  • prijs p.p. 8,75
  • alle soepen worden geserveerd met zelf af te bakken brood en heerlijke boter

Bouillabaisse | schaaldieren | dragon | sinaasappel

De naam Bouillabaisse zou naar de algemeen geldende opvattingen komen uit het Occitaan (Provençaals): bolhabaissa, een samenstelling van twee werkwoorden: bolhir (bouillir: koken) en abaissar (abaisser: temperen). Hierin ligt dan de bereidingswijze besloten: aan de kook brengen en dan garen op getemperd vuur. Franse vissoep, onmisbaar in de Frans georiënteerde keuken van La Nouvelle Auberge.

  • prijs p.p. 10,75
  • alle soepen worden geserveerd met zelf af te bakken brood en heerlijke boter

De soepen zijn per 2 personen te bestellen tot 12.00u. Ophalen kan tussen 12.00u en 20.00u bij de receptie van Auberge du Bonheur.

Bestel een van deze culinaire maaltijdsoepen voor thuis of als originele give-away voor relaties of collega’s.