Spetterende dinnershow in een gele duikboot

‘Bonheur duikt weer op’ tijdens Tilburgse Kermis

Na het succes van Hooggaatie, Royal in the Sky, Dinner in the Sky, Cirque du Bonheur en The Pink Chapel springt Bonheur Horeca Groep nu écht in het diepe. Tijdens de Tilburgse Kermis verrijst op de Spoorlaan een grote opblaasbare duikboot: de locatie van pop-up restaurant ‘Bonheur duikt weer op’!

Tijdens een avondvullend programma neemt Bonheur Horeca Groep haar gasten mee op reis in een gele opblaasduikboot. Het pop-up restaurant serveert gedurende de avond een viergangendiner. Vertrekpunt is de Tilburgse Piushaven (voorgerecht). Via de bestemmingen New York (tussengerecht) en Rio de Janeiro (hoofdgerecht) meert de duikboot tot slot aan in Rome voor het nagerecht. Tijdens de hele reis verzorgen Henrike Brouwer en William Doggen entertainment aan boord, passend bij de verschillende bestemmingen. Een spetterende show!

Reserveer nu alvast een plek aan boord
Pop-up restaurant ‘Bonheur duikt weer op’ is geopend van 19 tot en met 28 juli 2019. Gasten zijn welkom om 19.00 uur, de culinaire reis vindt dagelijks plaats van 19.30 uur tot 22.00 uur. De duikboot is bovendien exclusief beschikbaar voor zakelijke evenementen als presentaties, borrels en bedrijfsfeesten. Neem contact op voor informatie over de mogelijkheden, of reserveer direct via 013-5499600 of kermis@bonheurhorecagroep.nl

Bekijk voor meer informatie www.bonheurhorecagroep.nl/duiktweerop