Bonheur Horeca Groep vliegt werving nieuwe medewerkers letterlijk en figuurlijk anders aan

met behulp van Willem II mascotte Kingo & een vliegreis naar Italië!

Aan creatieve ideeën geen gebrek! “We kijken altijd naar mogelijkheden om dingen anders te doen. Dat past niet alleen bij de functies zelf, maar ook bij de visie van Bonheur Horeca Groep. Met deze aanpak willen we het gevoel binnen de organisatie overbrengen. Dat onze medewerkers met plezier naar hun werk komen, is van groot belang. Het is onze missie om niet alleen onze gasten en bezoekers, maar ook onze eigen medewerkers te laten genieten. We proberen de juiste balans te vinden tussen de klassieke sollicitatiegesprekken en bijzondere procedures.” Vertelt Tim Wijdemans, directeur van Bonheur Horeca Groep. En dat lukte al eerder: iets minder dan een jaar geleden zette Bonheur al alle koks op straat in verband met hun zoektocht naar een nieuwe Sous-chef. Ook nu kiezen ze weer voor de kracht van een bijzondere sollicitatie. En niet voor maar één, maar voor twee van de openstaande vacatures:

Word de nieuwe stadion King(o) of vlieg met collega’s in je eerste maand mee naar Italië om een eigen Auberge du Bonheur Spumante te ontwikkelen!

Stadion King(o)

Echt als Kingo, de beroemde mascotte van de Tilburgse voetbalclub Willem II, het veld op hoeft natuurlijk niet, het mag wel! We zoeken een collega die als locatiemanager óók het gezicht wil worden van een van de bekendste locaties van de stad: het Koning Willem II stadion. En hoe kun je beter te weten komen of je in deze functie zou passen, dan alle facetten van de locatie alvast te ontdekken. Daarom worden kandidaten met een passend CV uitgenodigd voor een compleet verzorgde avond bij Willem II. Startend met een rondleiding en uitleg, gevolgd door een heerlijk drie-gangen VIP-wedstrijddiner, om vervolgens de voetbalwedstrijd te bekijken vanuit een businessroom. Nog steeds geïnteresseerd? Dan is er tijdens de derde helft, onder het genot van een drankje en een portie bittergarnituur, tijd om inhoudelijk in te gaan op de functie. En je wordt ook nog eens thuisgebracht na deze heerlijke avond!

Vacature Locatiemanager Koning Willem II stadion

Tripje naar Italië

Letterlijk een vliegende start bij je nieuwe uitdaging, want bij Bonheur vlieg je in je eerste maand mee naar Italië om een eigen Spumante te ontwikkelen. Aan de eigen productenlijn van Bonheur, “1712”, met producten als kaas, chocolade, honing, koffie en thee in het assortiment, wordt binnenkort ook een Spumante toegevoegd. En wie kan nou beter advies geven over hoe deze moet gaan smaken, dan de nieuwe medewerker bediening met wijnkennis bij restuarant La Nouvelle Auberge? Daarom wordt de nieuwe collega meteen uitgenodigd om mee te vliegen naar Italië om de kennis en passie voor wijn in de praktijk te brengen en er vooral ook een leuke trip van te maken met collega’s.

Vacature Medewerker bediening met Wijnkennis

Enthousiast?

Ben jij de nieuwe stadion King(o) of weet jij precies hoe een Spumante moet smaken? Lees dan hieronder verder en solliciteer! Mochten deze vacatures minder goed bij je passen, maar ben je wel enthousiast over Bonheur Horeca Groep, check dan op de website alle openstaande vacatures. Misschien met iets minder spectaculaire sollicitatieprocedures, maar ook hele toffe secundaire arbeidsvoorwaarden!