Woensdag 21 augustus

Zon 22°

Kom een kopje koffie drinken op ons terras?

Niet zomaar een locatie
Eten
Ontmoeten
Trouwen

Vandaag ontvangen wij

66 gasten

Villa de Vier Jaargetijden

Villa de Vier Jaargetijden in het centrum van Tilburg is een prominente locatie met alle mogelijkheden voor feesten, borrelen, gala’s en culinair genieten. De royale villa beschikt bijvoorbeeld over een gezellige StadsBrasserie. Ook vindt u er diverse mooie ruimten, die van alle gemakken zijn voorzien. Hierdoor biedt Villa de Vier Jaargetijden niet alleen voor trouwfeesten en partijen een stijlvol onderkomen, maar biedt dit ook voor zakelijke bijeenkomsten.

Offerte aanvragen
StadsBrasserie Villa de Vier Jaargetijden
Villa de Vier Jaargetijden fontein
Villa de Vier Jaargetijden diner

Alle gelegenheden

Streekproducten, klassieke gerechten of juist trendy foodconcepten; bij Villa de Vier Jaargetijden zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij mooi weer kunnen uw gasten voorafgaand aan een feest of na afloop van een bijeenkomst heerlijk lunchen of uitgebreid dineren in de ruime stadstuin. Heeft u zelf een specifieke wens voor uw feest? Villa de Vier Jaargetijden zoekt naar de beste mogelijkheden die bij uw wensen passen. Wij maken voor u graag een voorstel op maat!

Historie van de Villa

Villa de Vier Jaargetijden is een locatie met een historie die terugvoert naar het einde van de 18e eeuw, wanneer in Frankrijk de revolutie uitbreekt. Pierre Philippe Pollet, een Franse koningsgezinde stoffenhandelaar, vlucht uit angst voor de revolutionairen naar Nederland. Zodra de rook van de revolutie is opgetrokken, keert de familie terug naar Frankrijk, met uitzondering van een zoon: Guillaume Pollet. Deze zoon zet het geslacht Pollet voort in Brabant en bouwt in Tilburg een fabriek: Pollet en Zonen.

Let op!
De StadsBrasserie is gesloten

We zijn op afspraak geopend voor partijen
Meer informatie via (013) 549 96 00