Woensdag 18 september

Half Bewolkt 18°

Niet zomaar een locatie
Eten
Ontmoeten
Trouwen

StadsBrasserie

Villa de Vier Jaargetijden is een prachtig rijksmonument in Tilburg. In de Villa vindt u de StadsBrasserie waar u van harte welkom bent voor een lunch of diner, bereid met verse producten van het seizoen. De brasserie is ingericht in laat 19e eeuwse stijl en gedecoreerd met ornamenten uit het leven van de vroegere bewoners; de familie Pollet. Het viooltje en een ingelijst kinderjurkje aan de wand van de StandsBrasserie zijn bijzondere verwijzingen naar het leven van de Pollets in de Villa. Laat u onderdompelen het verleden en geniet van een lunch of diner op een unieke locatie in Tilburg.

Lunch

In de StadsBrasserie luncht u op een bijzondere locatie in Tilburg. Het statige rijksmonument Villa de Vier Jaargetijden is een waardevol pronkstuk voor de stad. Geniet van een goed belegd broodje tijdens de lunchpauze van uw werk, of kom uitgebreid lunchen met een royaal gevulde etagère voor twee. Wilt u met een grote groep lunchen, dan kunnen wij een aparte ruimte voor u reserveren, bijvoorbeeld de prachtige Orangerie. In deze ruime serre luncht u aan een grote lange tafel met uitkijk over onze klassieke binnentuin.

Diner

De sfeervolle Brasserie en verrassende gerechten maken de StadsBrasserie tot een geliefde plek in de binnenstad van Tilburg waar u informeel, maar op een chique locatie kunt dineren. De chef van de StadsBrasserie bereidt met name gerechten met seizoensgroenten, waardoor u regelmatig een klassiek gerecht met eigentijdse twist treft. Dineren met een groter gezelschap kan ook in een van onze andere ruimtes in de statige Villa. De medewerkers van Bonheur Horeca Groep bespreken graag met u uw wensen voor een groepsdiner.

Bekijk de Menukaart
"We waren allemaal heel enthousiast, gezellig en ontzettend lekker gegeten." Marianne uit Goirle

Bonheur en Prins Heerlijk

Bonheur Horeca Groep en Prins Heerlijk exploiteren samen de Vier Jaargetijden met de StadsBrasserie. Op deze locatie leren jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken binnen de horecasector. Onder professionele begeleiding krijgen jongeren de kans ervaring op te doen.

Website Prins Heerlijk

 

High Tea

€ 19,50 per persoon, v.a. 2 pers.

Een High Tea past perfect bij de romantische en klassieke sfeer die u in de StadsBrasserie vindt. Geniet van een zorgvuldig samengestelde High Tea met de beste theesoorten. Villa de Vier Jaargetijden selecteert in samenwerking met Simon Lévelt in Tilburg de theesoorten die bij het seizoen passen. Geniet van 200 jaar expertise in thee en de passie van de keukenbrigade van de StadsBrasserie.

  • Verse theesoorten van Simon Lévelt met citroen, honing en verse munt,
  • Koffie en ijswater
  • Kopje soep en een warm gerecht, bereid met ingrediënten uit de streek
  • Etagère met hartige sandwiches en huisgemaakte zoete lekkernijen

 

Let op!
De StadsBrasserie is gesloten

We zijn op afspraak geopend voor partijen
Meer informatie via (013) 549 96 00