Woensdag 18 september

Half Bewolkt 18°

Niet zomaar een locatie
Eten
Ontmoeten
Trouwen

Vergaderen

Uw vergadering of congres bij Villa de Vier Jaargetijden is niet alleen bijzonder vanwege het unieke rijksmonument waar u uw zakelijke gasten in ontvangt, de locatie ligt ook nog eens zeer gunstig in het centrum van Tilburg. U parkeert in de nabijgelegen parkeergarage de Knegtel en het station ligt op 5 loopminuten afstand. Hierdoor leent Villa de Vier Jaargetijden zich uitstekend voor grote conferenties en bijeenkomsten, maar ook voor een inspiratievolle vergadering of sfeervolle zakelijke borrel.

"Ik had gereserveerd voor 30 personen uiteindelijk zijn er onverwachts toch meer mensen gekomen dan het vergaderverzoek. Jullie hebben daar gelijk alles op het aantal mensen aangepast zonder dat ik daar naar moest vragen. Super!" Niche uit Tilburg

Heerenkamer

Tot ongeveer tien personen biedt de Heerenkamer in Villa de Vier Jaargetijden voldoende ruimt om prettig te vergaderen. In deze statige kamer komt u bijeen in de sfeer van ruim een eeuw geleden. Aangevuld met de moderne technische faciliteiten en een excellente service vergadert u op een toplocatie, waar het u aan niets ontbreekt.

Orangerie en/of balzaal

Wanneer uw zakelijke bijeenkomst of vergadering meer dan tien personen telt, zorgen wij voor een vergaderopstelling in de Orangerie. Deze vloerverwarmde serre kijkt uit over de beeldentuin en biedt plaats aan ruim veertig mensen. In het geval van een congres, combineren wij de Orangerie met de Balzaal, waar u 120 personen in theateropstelling ontvangt.

Offerte aanvragen

Feestelijk

Een feest of een chique gala; Villa de Vier Jaargetijden staat bekend om haar gastvrije unieke locatie. Vanwege de beeldentuin achter het pand is de Villa een zeer gewaardeerde locatie voor feestelijke bijeenkomsten. U wandelt vanuit de Balzaal door de Orangerie-serre naar de tuin, die vanaf het vallen van de avond prachtig wordt verlicht.

Bonheur Horeca Groep organiseert met enige regelmaat grote en kleine feestelijke bijeenkomsten in Villa de Vier Jaargetijden. Feesten, waar met prachtige verlichting, bijzondere culinaire lekkernijen en excellente service nog lang over nagepraat wordt. Heeft u iets te vieren en wilt u meer weten over Villa de Vier Jaargetijden als feestelijke locatie? Neem contact met ons op.

Contact
naast vergadering ook trouwfeesten bij Villa de Vier Jaargetijden

Condoleance

Allereerst gecondoleerd met het verlies van uw dierbare. Bij Villa de Vier Jaargetijden vindt u een rustige plek in het centrum van Tilburg, waar u in besloten samenzijn uw dierbare kunt herdenken. De ervaren medewerkers van Bonheur Horeca Groep kunnen veel zorgen voor u uit handen nemen, door u en uw uitvaartbegeleider te ondersteunen in de uitvoering van uw wensen voor de bijeenkomst. De Villa beschikt over meerdere ruimten, waaronder een beeldentuin en een Orangerie. Plan een bezichtiging op locatie en vertel ons uw wensen.

Contact