Woensdag 18 september

Half Bewolkt 18°

Niet zomaar een locatie
Eten
Ontmoeten
Trouwen

Trouwen

Elkaar het jawoord geven, omlijst door het gekletter van een klassieke fontein op de achtergrond en vrolijk kwetterende vogels. Jullie vrienden en familie kijken vanaf de groene gazons toe hoe jullie voor het leven in de echt verbonden worden. Samen wandelen jullie over het middenpad door de beeldentuin terug naar de Orangerie in het romantische kasteeltje Villa de Vier Jaargetijden. Daar gaat jullie grote dag verder, helemaal zoals jullie dat wensen. Onze prachtige officiële trouwlocatie Villa de Vier Jaargetijden, draagt bij aan jullie sprookjeshuwelijk!

Receptie

Bij Villa de Vier Jaargetijden hebben jullie alle ruimte en aandacht voor jullie gasten tijdens de receptie. Terwijl jullie de felicitaties in ontvangst nemen, zorgt een ervaren en gastvrij team van medewerkers van Bonheur Horeca Groep voor jullie gezelschap. Van aankleding van de ruimte tot aan de friandises bij de koffie, wij verzorgen jullie receptie helemaal naar jullie smaak. Villa de Vier Jaargetijden is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en de auto. Op 5 loopminuten van het centraal station en een parkeergarage zijn uw gasten snel op jullie receptie midden in de stad.

Diner

Villa de Vier Jaargetijden is als huwelijkslocatie geschikt om jullie hele huwelijksdag te vieren. Van huwelijksvoltrekking tot feest. Maar ook enkel een feestelijk diner behoort tot de mogelijkheden. Binnen in de Orangerie of Balzaal stellen wij de ruimte zo op dat jullie volledig in stijl kunnen genieten van een royaal diner. Een barbecue of walking dinner in de binnentuin is ook een leuke informele manier om samen te dineren. Onze chef-kok en ervaren gastvrije bediening zorgen voor een voortreffelijke culinaire avond. Bespreek jullie wensen met onze in-house weddingplanner.

Feest

De Balzaal van de Villa is een geweldige ruimte voor een perfecte afsluiter van jullie dag. Bonheur Horeca Groep heeft de kennis en middelen in huis om van jullie feest een glamoureuze avond te maken. Wij zorgen voor professionele, sfeervolle belichting, een DJ booth, muziek en aankleding naar jullie wensen. Ook kunnen jullie in de sfeervol verlichte binnentuin feesten. De ruimtes zijn aan elkaar te koppelen, waardoor jullie met gemak 200 gasten van een avond vol dansplezier kunnen voorzien. Uiteraard verzorgd met de excellente service van Bonheur Horeca Groep.

Offerte aanvragen
Bruiloft diner bij Villa de Vier Jaargetijden
feestavond trouwdag
Huwelijksdag beeldentuin
Proosten tijdens bruiloft speech

Slapen

Na jullie prachtige huwelijksdag kunnen jullie gasten van ver overnachten in het sfeervolle Boutique Hotel Auberge du Bonheur. Ook voor jullie als bruidspaar hebben wij een bruidskamer klaar staan, waar jullie in alle luxe kunnen uitrusten van jullie mooie dag. Deze luxe kamer is prachtig gedecoreerd met zilver en gouden elementen en beschikt over een badkamer en suite met bubbelbad. Het hotel ligt op 10 minuten rijden net buiten het centrum van Tilburg aan de rand van sterrenbos de Oude Warande. Bekijk de beschikbaarheid onder aan de pagina.

Bezoek hotelpagina

Reserveer uw verblijf bij Boutique**** Auberge du Bonheur