Wegens succes, extra data!

Zondag 22 november was de eerste editie van de Warandeling in het kleurrijke Stadsbos013. Niet alleen onze gasten maar óók wij hebben ervan genoten! Omdat wij er geen genoeg van kunnen krijgen, hebben wij wat extra data toegevoegd. Genieten tijdens een wandeling van goed gezelschap, heerlijk gerechten en al het moois dat de Oude Warande te bieden heeft? Dat kan nu ook op 6, 13 en 20 december! Lijkt het je leuk om 2 of 5 kilometer te lopen?

Warandeling

De Warandeling start vanaf Auberge du Bonheur en daar maak je de keuze of je 2 of 5km wilt wandelen, de route is voor je uitgestippeld. Je wandelt op je eigen tempo en maakt tussenstops bij Grotto en de Faculty Club om vervolgens weer te eindigen bij de Auberge. De Warandeling is ook leuk om met het gezin te doen. Er zijn speciale kindergerechten, een bingo en ook vergeten we de trouwe viervoeters niet!

We starten vanaf 11:00u en werken in tijdsloten van 5 minuten, reserveren is noodzakelijk.
Groepsgrootte max. 4 personen. (kinderen t/m 12 jaar uitgezonderd.)

RESERVEER

Cadeautip

Wij hebben iets leuks! Geef de beleving van een heerlijke boswandeling met smakelijke, culinaire take-away gerechten aan een geliefde of gewoon een vriend.
De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij de hotelreceptie van Auberge du Bonheur.