Bedrijfsleider Broodje Jantje

Broodje Jantje zoekt een enthousiaste (burger)

Voor Broodje Jantje, sinds 1965 een wereldberoemd begrip in Tilburg, zijn wij op zoek naar versterking voor de vestiging aan het Pieter Vreedeplein.
Als bedrijfsleider ben je een natuurtalent in frituren! Praat graag met al onze gasten over Jantje van vrûuger en van nu! Hard werken ga je niet uit de weg, maar pak jij met twee handen aan. En als de ‘vette bende’ weer gepoetst moet worden, dan laat jij het weer stralen! Oftewel je krijgt de volledige verantwoordelijkheid over deze locatie. Wat er allemaal nog meer bij komt kijken? Dat vertellen we je graag in een kennismakingsgesprek.

Wat wij jou bieden

Een arbeidsovereenkomst voor 32-38 uur in de week (in overleg in te vullen), met een marktconform salaris passend bij jouw werkervaring en arbeidsvoorwaarden op basis van de horeca cao. Je werkt in een enthousiast en gastgericht team in hartje binnenstad en maakt onderdeel uit van de toonaangevendste horecaorganisatie in de stad. die je alle ruimte geeft voor professionele en persoonlijke groei. Hier zet je jouw goede ideeën echt om in daden en draag je dagelijks bij aan de beleving van vele gasten. Bij Bonheur Horeca Groep mag je bovendien rekenen op waardering voor jouw werk, de sfeer van een jong bedrijf en een oprecht wij-gevoel. Niemand staat alleen en samen kunnen we alles!

Loopt jou het water al in de mond? Solliciteer direct via: briene@broodjejantje.nl. Wil je eerst meer informatie? Dan is bellen sneller via: 013-549 96 00

Solliciteer direct!
Deze week bak jij
250 fenomenale burgers
Sinds
1965 een wereldberoemd begrip in Tilburg

Wil je meer weten over onze vacatures?

Direct antwoord
Liever per mail?
Gebruik de postduif

Message ons