Chef-kok Faculty Club

De Faculty Club (onderdeel van Bonheur Horeca Groep) is een intieme, moderne congres- en restaurantlocatie vlakbij de campus van Tilburg University, omgeven door het groen van De Oude Warande. Vertegenwoordigers en relaties van de universiteit kunnen er op werkdagen terecht voor een uitstekende lunch of diner. De Faculty Club is ook een ideale omgeving voor een vergadering, congres, receptie of feest.

Wij zoeken voor deze zakelijke toplocatie een energieke en creatieve chef-kok die van aanpakken weet. Samen met je collega’s streef jij elke dag een topresultaat na.

Wat je taken en verantwoordelijkheden zijn
Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alles in de keuken van de Faculty Club op rolletjes loopt. Denk daarbij aan de volgende werkzaamheden:

  • Je verzorgt de (voor)bereiding van gerechten volgens de besproken planning
  • Je bewaakt de kwaliteit van de gerechten volgens de wettelijke voorschriften omtrent veiligheid en hygiëne
  • Je doet inkoop op basis van de aankomende bijeenkomsten
  • Je plant de dagelijkse werkzaamheden
  • Je denkt samen met jouw leidinggevende na over de invulling van de menukaart

Wat wij van jou verwachten
Je bent gedreven, stressbestendig en je weet de weg te vinden in iedere keuken. Je kent alle veelvoorkomende kook- en voorbereidingstechnieken op je duimpje. Bovendien ben je op de hoogte van de HACCP-normen. Als echte teamplayer wil je immers dat het eindproduct waar jij en je team zo hard voor werken lekker is, er goed uitziet én voldoet aan alle regels op het gebied van veiligheid en hygiëne.

Wat wij jou bieden
We bieden je een veelzijdige fulltime functie in een aantrekkelijke werkomgeving. In principe heb je regelmatige werktijden, van maandag tot en met vrijdag, maar je vindt het geen probleem om af en toe in het weekend te werken. Je komt terecht in een klein en toegewijd team, bij een toonaangevende werkgever in de regio. Bij Bonheur Horeca Groep mag je rekenen op waardering voor jouw werk, de sfeer van een jong bedrijf en een oprecht wij-gevoel. Vanzelfsprekend ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jeuken je handen al? Solliciteer dan direct via: personeelszaken@bonheurhorecagroep.nl

Wil je eerst meer informatie? Bel dan Ralph Blaakenburg, 06 – 17850813

Solliciteer direct!
Deze week serveer jij aan
230 gasten
Verbreed je jouw netwerk met
25 personen

Wil je meer weten over onze vacatures?

Direct antwoord
Liever per mail?
Gebruik de postduif

Message ons