Chef-kok Faculty Club

De Faculty Club (onderdeel van Bonheur Horeca Groep) is een intieme, moderne congres -en restaurantlocatie vlakbij de campus van Tilburg University, omgeven door het groen van De Oude Warande. Vertegenwoordigers en relaties van de universiteit kunnen er op werkdagen terecht voor een uitstekende lunch of diner. De Faculty Club is ook een ideale omgeving voor een vergadering, congres, receptie of feest.

Wij zoeken voor deze zakelijke toplocatie een energieke en zelfstandige chef-kok die met ons wil bouwen aan de functie van deze locatie.

Wat je taken en verantwoordelijkheden zijn
Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alles in de keuken en op de locatie soepel verloopt. Daarnaast werk je samen met de collega’s in de keuken van La Nouvelle Auberge.

  • Verzorgen van de (voor)bereiding van gerechten volgens de besproken planning
  • Bewaken van de kwaliteit van de gerechten volgens de wettelijke voorschriften omtrent veiligheid en hygiëne
  • Inkopen doen op basis van de aankomende bijeenkomsten
  • Plannen van de dagelijkse werkzaamheden
  • Meedenken over een passend aanbod voor gasten

Wat wij van jou verwachten
Je bent gemotiveerd en je kent alle veelvoorkomende kook- en voorbereidingstechnieken, tevens ben je op de hoogte van de HACCP-normen. Als eindverantwoordelijke wil je immers dat het eindproduct waar jij en je collega’s voor ingezet hebben er fantastisch uitziet en heerlijk smaakt.

Wat wij jou bieden
We bieden je een overzichtelijke functie in een prachtige werkomgeving. In de basis heb je regelmatige werktijden, van maandag tot en met vrijdag en zijn de weekenden beperkt. Tijdens de schoolvakanties is de locatie in de basis gesloten. Je bent onderdeel in een klein en toegewijd team, bij een toonaangevende werkgever in de regio. Bij Bonheur Horeca Groep mag je rekenen op waardering voor jouw werk, de sfeer van een jong bedrijf en een oprecht wij-gevoel. Vanzelfsprekend ontvang je een marktconform salaris en bijzonder leuke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hebben we je interesse gewerkt en zin om kennis te maken?

Solliciteer dan direct via onderstaande button.

Solliciteer direct!