Duty manager Koning Willem II Stadion (38 uur)

Voor onze horecalocatie in het Koning Willem II Stadion zoeken wij een ambitieuze duty manager. Je bent van begin tot eind betrokken bij en verantwoordelijk voor de evenementen, partijen en congressen die hier worden georganiseerd en het aanspreekpunt voor de opdrachtgever(s). Je stuurt de operationele afdelingen aan en werkt mee, met als doel: de gasten een optimale beleving bieden.

Wat je verantwoordelijkheden zijn

  • In deze gevarieerde functie geef je leiding aan ongeveer 30 medewerkers.
  • Jij zet jouw team zo efficiĆ«nt mogelijk in en stuurt aan op hun talenten.
  • Een topevenement van topkwaliteit neerzetten is jouw doel, daarbij heb je oog voor de operationele en financiĆ«le doelen van onze organisatie.
  • Bij afwezigheid van de stadionmanager neem je zijn of haar taken waar.

Wat wij van jou verwachten

Jij staat je mannetje of vrouwtje. Je kent je team op je duimpje en weet precies hoe jullie samen het beste presteren. Bovendien zorgen jouw managementvaardigheden ervoor dat je steeds makkelijk bijstuurt. Plannen is je tweede natuur, net als streven naar continue verbetering. Hiervoor weet je dankzij jouw leidinggevende talenten ook anderen te enthousiasmeren. Problemen zijn er volgens jou om op te lossen. Verder ben je gastvrij, sociaal en flexibel. Aanvullend op jouw persoonlijkheid vragen wij minimaal drie jaar relevante managementervaring in de horeca, een afgeronde mbo-opleiding op minimaal niveau 4 en liefde voor de horeca en onze stad Tilburg.

Wat wij jou bieden

Vanzelfsprekend ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je een functie bij een toonaangevende werkgever in de regio die je alle ruimte geeft voor professionele en persoonlijke groei. Bij Bonheur Horeca Groep mag je bovendien rekenen op waardering voor jouw werk, de sfeer van een jong bedrijf en een oprecht wij-gevoel. Niemand staat alleen en samen kunnen we alles!

Dus: doe je mee? Solliciteer direct via: personeelszaken@bonheurhorecagroep.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marijn Mulders via 06-19379253

solliciteer direct

Wil je meer weten over onze vacatures?

Direct antwoord
Liever per mail?
Gebruik de postduif

Message ons