Locatiemanager Faculty Club (38 uur)

Vorm jij een baken van rust?

De Faculty Club vormt een rustpunt op de bruisende campus van Tilburg University. Voor deze zakelijke horecalocatie zijn wij op zoek naar een locatiemanager die de rust bewaart, servicegericht denkt en handelt en een absolute kei is in plannen en organiseren. Als locatiemanager van de Faculty Club (onderdeel van Bonheur Horeca Groep) ben jij namelijk hét aanspreekpunt voor onze zakelijke gasten en je collega’s.

De Faculty Club in Tilburg ligt aan de rand van Stadsbos013, naast de campus van Tilburg University. Het is een moderne locatie voor vergaderingen, congressen en recepties. Vertegenwoordigers en relaties van de universiteit kunnen er op werkdagen terecht voor een uitstekende lunch of diner.

Wat je verantwoordelijkheden zijn

In deze dynamische functie geef je leiding aan een team van zo’n zes medewerkers (waaronder teamleden, stagiaires en jongeren van Prins Heerlijk). Als locatiemanager ben je het gezicht van De Faculty Club en rapporteer je aan de directie van Bonheur Horeca Groep.

Wat je taken zijn

Tijdens je dagelijkse werkzaamheden houd je je onder andere bezig met:

 • Operationeel leidinggeven
  • Coördineren van werkzaamheden en aansturen van het team
  • Planningen en roosters maken voor medewerkers
  • Werving, selectie, aanstelling, training en beoordeling van medewerker
 • Optimalisatie van rendement
  • Beheersen van kosten en opstellen van budgetten
  • Verantwoordelijk voor inkoop
  • Uitdenken van aantrekkelijk aanbod voor bestaande relaties en prospects
 • Administratieve taken

Wat wij van jou verwachten

Gastvrijheid zit in jouw genen en je wilt kosten wat kost verwachtingen overtreffen, samen met je team. Je hebt leidinggevende kwaliteiten en ziet ieders talenten. Je inspireert je collega’s om het beste uit zichzelf te halen. Dankzij jouw ervaring in de horeca en je sterke verantwoordelijkheidsgevoel loopt elk evenement bij de Faculty Club op rolletjes.

Wat wij jou bieden

Vanzelfsprekend ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je een functie bij een toonaangevende werkgever in de regio die je alle ruimte geeft voor professionele en persoonlijke groei. Hier zet jij jouw goede ideeën echt om in daden en draag je dagelijks bij aan de beleving van vele gasten. Bij Bonheur Horeca Groep mag je bovendien rekenen op waardering voor jouw werk, de sfeer van een jong bedrijf en een oprecht wij-gevoel. Niemand staat alleen en samen kunnen we alles!

Dus: doe je mee?

Solliciteer direct via: personeelszaken@bonheurhorecagroep.nl. Wil je eerst meer informatie? Bel dan met Tim Wijdemans (directeur) via: 013 – 549 96 00.

Wil je meer weten over onze vacatures?

Direct antwoord
Liever per mail?
Gebruik de postduif

Message ons