Medewerker bediening (32 uur) Grand Café Esplanade

Wij zoeken jou!

Grand Café Esplanade is van maandag tot en met vrijdag het kloppende horecahart op de campus van Tilburg University. In een knusse huiskamersfeer drinken studenten na college een biertje, pakken ze samen een lunch of avondmaaltijd en overleggen ze met een borrelplank op tafel. Gezellig binnen of als het even kan op het zonnige terras.

Wat wij verwachten van jou 

Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie, je bent proactief en in het Engels communiceren is geen probleem voor jou. 

Wat wij jou bieden

Werken op de bruisende campus van Tilburg University is elke dag gezellig en uitdagend. Samen met het team maak je elke dag heel veel gasten blij. Absoluut uniek in de branche is dat je werkdagen van maandag tot en met vrijdag zijn (speciale evenementen of afwijkende openingstijden van de campus uitgezonderd). Bij Bonheur Horeca Groep mag je bovendien rekenen op waardering voor jouw werk, de sfeer van een jong bedrijf en een oprecht wij-gevoel. Vanzelfsprekend ontvang je een marktconform salaris voor een arbeidsovereenkomst voor 32 uur per week en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Gaat jouw hart al sneller kloppen? Solliciteer dan direct via: personeel@bonheurhorecagroep.nl 

Wil je eerst meer informatie? Bel dan met Bram Veenstra, 06 – 10 89 57 70

Solliciteer direct!