Medewerker bediening Koning Willem II Stadion

Koning Willem II Stadion 32 uur Vaste dienst
Hebben we je interesse gewekt? Solliciteer direct

Voor het Koning Willem II Stadion, waar naast voetbalwedstrijden ook veel congressen en evenementen plaatsvinden, zijn wij op zoek naar een medewerker bediening. Als medewerker bediening ben jij van begin tot eind het visitekaartje voor onze gasten. Je heet gasten welkom en biedt hen een perfecte service. Vanzelfsprekend communiceer je ook met de keuken voor een soepel verloop van de middag of avond.

Wat je taken en verantwoordelijkheden zijn

Als medewerker bediening zorg jij ervoor dat gasten zich bij ons thuis voelen. Denk daarbij aan de volgende werkzaamheden:

  • Verzorgen van de voorbereidingen voor een diner, vergadering of partij.
  • Mise en place werkzaamheden.
  • Serveren van gerechten tot het schenken van wijnen en het doen van bereidingen
  • Verzorgen van banqueting werkzaamheden

Wat wij jou bieden

Een arbeidsovereenkomst voor 32 uur in de week (minder uren per week is ook mogelijk) met een marktconform salaris passend bij jouw werkervaring. Daarnaast krijg je een functie bij een toonaangevende werkgever in de regio die je alle ruimte geeft voor professionele en persoonlijke groei. Met secundaire arbeidsvoorwaarden zoals wekelijks Personal Training @bodyformance. Hier zet je jouw goede ideeën echt om in daden en draag je dagelijks bij aan de beleving van vele gasten. Bij Bonheur Horeca Groep mag je bovendien rekenen op waardering voor jouw werk, de sfeer van een jong bedrijf en een oprecht wij-gevoel. Niemand staat alleen en samen kunnen we alles!

Zin in? Solliciteer dan direct!

Solliciteren binnen 5 stappen