Medewerker Broodje Jantje (32 uur)

Hey jij! Ben jij onze nieuwe flexibele Jantje?

Loopt jou het water in de mond bij het horen van de Jantjeburger? Begin jij al te stralen bij het horen van vers gebakken friet? En kunnen ze jou op elk tijdstip wakker maken voor een ambachtelijke snack? Dan zijn wij op zoek naar jou, want Broodje Jantje zoekt een enthousiaste (burger). Wie weet ben jij binnenkort Tilburgs grootste held die deze lekkernijen in stad en land serveert.

Wat je taken en verantwoordelijkheden zijn

Allereerst duik je natuurlijk in Tilburgs meest geheime recept, want jij gaat onze ambachtelijke producten voorbereiden, bereiden en nátuurlijk verkopen. Daarnaast zorg je ervoor dat de verkoopvoorraad in de snackwand aangevuld blijft. Waar jij komt daar blinkt het, want werken in een opgeruimde en schone keuken daar houden we van. Verder behoren open en afsluiten van de locatie tot jouw taken.

Maar da’s niet alles! Naast het managen van onze locatie aan Pieter Vreedeplein zijn wij ook op locatie te vinden. Ga het avontuur aan met Broodje Jantje on tour en bak onze broodjes door heel ’t land. Geen evenement is voor jou te groot, zolang ieder feestbeest maar een Jantje in z’n handje heeft

Wat wij van jou verwachten

Jij hebt gastvrijheid in je genen en wordt helemaal warm van het Broodje Jantje concept. Dat straal je dus ook uit! Je bent bereid om flexibel te werken. Of het nu ’s avonds, ’s nachts of in het weekend is: niets is jou te gek. Verder vragen we ietsjepietsje ervaring in een soortgelijke functie en je bent minimaal 18 jaar oud.

Wat wij jou bieden

Je werkt in een enthousiast en gastgericht team in hartje binnenstad en maakt onderdeel uit van de toonaangevendste horecaorganisatie in de stad. Je uren en werkdagen zijn in overleg in te vullen. Beloning en arbeidsvoorwaarden zijn vormgegeven op basis van horeca-cao.

Solliciteer direct!

Is dit de perfecte baan voor jou? Laat het ons weten!

Deze week bak jij
250 fenomenale burgers
Ontmoet nieuwe mensen. Wie weet wel
28 nieuwe Instagram volgers

Wil je meer weten over onze vacatures?

Direct antwoord
Liever per mail?
Gebruik de postduif

Message ons