Restaurantmanager La Nouvelle Auberge

Ben jij de gastvrije perfectionist die het gezicht wil worden van La Nouvelle Auberge?

Voor ons exclusieve restaurant La Nouvelle Auberge (onderdeel van Auberge du Bonheur dat recent is verkozen tot meest gastvrije locatie van Brabant) zoeken wij een ondernemende restaurantmanager die gastvrijheid in zijn genen heeft.
Jij en je team hebben de missie om elke gast de beste beleving te bieden, zowel in culinair opzicht als op het vlak van gastvrijheid.  Aan jou de taak om de mooie vermeldingen die de Lekker500, Michelingids en de Gault&Millau ons gegeven hebben elke dag opnieuw méér dan waar te maken.     

Wat je verantwoordelijkheden zijn
Jij bent een enthousiasmerende, toegankelijke en resultaatgerichte leidinggevende voor jouw team dat bestaat uit teamleden, stagiaires en leerlingen (5-10 medewerkers). Als gezicht van La Nouvelle Auberge draag je jouw representatieve rol met plezier en trots uit. Je beweegt je als een ambitieuze ondernemer binnen onze organisatie en vertegenwoordigt La Nouvelle Auberge in het regionale zakennetwerk met diezelfde flair.

Wat je taken zijn
Tijdens je dagelijkse werkzaamheden focus jij op operationeel leidinggeven in de breedste zin van het woord. Daarnaast houd je je bezig met:

  • Continue ontwikkeling van ons restaurantconcept, in samenwerking met de cuisinier
  • Inkoop en financiële verantwoording voor omzet en de inzet van medewerkers
  • Signaleren van trends (in food en hospitality) en voorstellen maken om deze door te vertalen naar het restaurant
  • Procesoptimalisatie en het in kaart brengen van commerciële kansen
  • Werving, selectie, aanstelling, training en beoordeling van medewerkers
  • Meedenken over en betrokken zijn bij de pop-up concepten waar onze organisatie bekend om staat

Wat wij van jou verwachten
Jij benut de talenten van je teamleden, bent altijd scherp en gaat elke dag opnieuw voor een topresultaat. Gastvrijheid is voor jou iets vanzelfsprekends. Door je perfectionisme weet je bovendien steeds verbeteringen te realiseren en help je collega’s om diezelfde drive en mindset te krijgen. We verwachten van je dat jij als hét gezicht van La Nouvelle Auberge aanwezig bent bij diverse evenementen in de stad.
Aanvullend op jouw charismatische persoonlijkheid vragen wij relevante werkervaring in een leidinggevende functie, een afgeronde opleiding op hbo-niveau en liefde voor horeca en onze stad Tilburg.

Wat wij jou bieden
Vanzelfsprekend ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je een functie bij een toonaangevende werkgever in de regio die je alle ruimte geeft voor professionele en persoonlijke groei en waar je veel opleidingsmogelijkheden hebt. Wij vinden het belangrijk dat onze organisatie zichtbaar is in de stad. Je krijgt daarom alle ruimte om aan je netwerk te bouwen. Bij Bonheur Horeca Groep mag je bovendien rekenen op waardering voor jouw werk, de sfeer van een jong bedrijf en een oprecht wij-gevoel. Niemand staat alleen en samen kunnen we alles!

Dus: doe je mee? Solliciteer direct via: personeelszaken@Bonheurhorecagroep.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tim Wijdemans (directeur) via: 013 – 549 96 00.

 

Solliciteer direct!
Geef leiding aan
10 medewerkers
Werk bij de nummer
1 gastvrije locatie van Brabant

Wil je meer weten over onze vacatures?

Direct antwoord
Liever per mail?
Gebruik de postduif

Message ons