Restaurantmanager (38 uur)

Voor ons restaurant La Nouvelle Auberge (onderdeel van Auberge du Bonheur), zijn wij op zoek naar een restaurantmanager, die gastvrijheid ademt, servicegericht en ervaring in een soortgelijke functie heeft. Voor ons recent volledig gerestylede restaurant La Nouvelle Auberge ben je het gezicht voor  gasten en medewerkers en eindverantwoordelijk voor het restaurant dat naast het winnen van de Brabantse Gastvrijheid Award 2018, ook mooie vermeldingen heeft behaald in de Lekker500, Michelin gids en de GaultMillau.    

Wat je verantwoordelijkheden zijn
In deze gevarieerde functie geef je leiding aan ongeveer 5 tot 10 medewerkers (waaronder teamleden, stagiaires en leerlingen van Prins Heerlijk). Je rapporteert direct aan de locatiemanager. Jouw rol als gezicht van La Nouvelle Auberge voer je uit met zelfvertrouwen en trots. Bovendien draag je deze functie enthousiast uit in je eigen zakelijk netwerk.

Wat je taken zijn
Tijdens je dagelijkse werkzaamheden houd je je onder andere bezig met:

Operationeel leidinggeven

  • coördineren en organiseren van de uitvoering van de werkzaamheden
  • opstellen van dienstroosters
  • werving, selectie, aanstelling, training en beoordeling van medewerkers
  • samenstellen van wijn en spijs combinaties in samenwerking met de cuisinier
  • financiële verantwoording voor omzet en inzet medewerkers
  • verantwoordelijk voor inkoop
  • voorstellen van verbeteringen / veranderingen in werkmethoden, nieuwe concepten en omzet verhogende producten en diensten

Wat wij van jou verwachten
Gastvrijheid zit in jouw genen en je wilt kosten wat kost verwachtingen overtreffen, samen met je team. Je kent ieders talenten en weet die te benutten, zodat jullie samen een topresultaat neerzetten. Door je perfectionisme weet je bovendien steeds verbeteringen te realiseren en help je collega’s om diezelfde drive en mindset te krijgen. We vinden het belangrijk om zichtbaar te zijn in de ‘stad’ en stimuleren persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Daarom voorzien we in de mogelijkheden om te investeren in de uitbreiding van je (persoonlijk)netwerk. Als hét gezicht van La Nouvelle Auberge wordt je bij een aantal evenementen in de stad verwacht als representant van de locatie.

Aanvullend op jouw charismatische persoonlijkheid vragen wij relevante werkervaring in een leidinggevende functie, een afgeronde opleiding op hbo-niveau en liefde voor horeca en onze stad Tilburg.

Wat wij jou bieden
Vanzelfsprekend ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je een functie bij een toonaangevende werkgever in de regio die je alle ruimte geeft voor professionele en persoonlijke groei. Hier zet  je jouw goede ideeën echt om in daden en draag je dagelijks bij aan de beleving van vele gasten. Bij Bonheur Horeca Groep mag je bovendien rekenen op waardering voor jouw werk, de sfeer van een jong bedrijf en een oprecht wij-gevoel. Niemand staat alleen en samen kunnen we alles! Dus: doe je mee?

Solliciteer direct via: personeelszaken@Bonheurhorecagroep.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lenneke van Gerwen via 013-4686942

Solliciteer direct!
Geef leiding aan
10 medewerkers
Werk bij de nummer
1 gastvrije locatie van Brabant

Wil je meer weten over onze vacatures?

Direct antwoord
Liever per mail?
Gebruik de postduif

Message ons