Restaurantmanager Villa de Vier Jaargetijden

Ben jij de inspirerende leider die het beste in anderen naar boven brengt?

Villa de Vier Jaargetijden (onderdeel van Bonheur Horeca Groep) is een veelzijdige, monumentale locatie. Diverse statige ruimtes en zalen – inclusief de prachtige stadstuin – zijn breed inzetbaar, met mogelijkheden voor feesten, borrelen, gala’s en culinair genieten. Van zakenlunch tot trouwfeest: iedere gelegenheid krijgt bij ons een stijlvol onderkomen. Ook is in de villa een gezellige StadsBrasserie gevestigd.
Voor deze veelzijdige locatie zoeken wij een toegankelijke, servicegerichte en coachende restaurantmanager die collega’s inspireert en de juiste begeleiding biedt.

Wat je verantwoordelijkheden zijn
In Villa de Vier Jaargetijden werkt Bonheur Horeca Groep samen met Prins Heerlijk. Dat betekent dat jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt er de kans krijgen onder professionele begeleiding – onder meer van jou – werkervaring op te doen. Jij brengt deze medewerkers de fijne kneepjes van het vak bij. Als enthousiasmerende restaurantmanager zorg jij samen met het team (van vaste collega’s, stagiairs en jongeren van Prins Heerlijk) dat alles in de villa op rolletjes loopt.

Wat je taken zijn
Tijdens je dagelijkse werkzaamheden focus jij op operationeel leidinggeven in de breedste zin van het woord. Daarnaast houd je je bezig met:

  • Het coördineren van werkzaamheden
  • Aansturing van het team en het begeleiden en coachen van de jongeren van Prins Heerlijk
  • Roosters en planningen maken voor medewerkers
  • Beheersen van kosten en opstellen van budgetten
  • Plaatsen van orders en bewaken van het inkoopproces
  • Overige administratieve taken

Wat wij van jou verwachten
Gastvrijheid zit jou in de genen. Door je perfectionisme weet je steeds verbeteringen te realiseren. Bovendien heb je oog voor de talenten van je teamleden, je coacht ze en inspireert ze uit te blinken in hun werk. Aanvullend op jouw sprankelende persoonlijkheid vragen wij relevante werkervaring in een leidinggevende functie, een afgeronde opleiding op hbo-niveau en liefde voor horeca en onze stad Tilburg.

Wat wij jou bieden
Vanzelfsprekend ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het belangrijkste: dit is een baan die je gegarandeerd veel voldoening geeft, bij een toonaangevende werkgever in de regio. Je krijgt alle ruimte om te groeien, op professioneel en persoonlijk vlak. Wij vinden het belangrijk dat onze organisatie zichtbaar is in de stad. Je krijgt daarom alle ruimte om aan je netwerk te bouwen. Bij Bonheur Horeca Groep mag je bovendien rekenen op waardering voor jouw werk, de sfeer van een jong bedrijf en een oprecht wij-gevoel. Niemand staat alleen en samen kunnen we alles!

Dus: doe je mee? Solliciteer direct via: personeelszaken@bonheurhorecagroep.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tim Wijdemans (directeur) via: 013 – 549 96 00.

Solliciteer direct!

Biedt inspiratie aan
10 medewerkers
Verbreed je jouw netwerk met
30 Personen

Wil je meer weten over onze vacatures?

Direct antwoord
Liever per mail?
Gebruik de postduif

Message ons