Sous-chef La Nouvelle Auberge

Ben jij een écht kooktalent met de benodige ingrediënten voor sous-chef?

Voor restaurant La Nouvelle Auberge (onderdeel van Auberge du Bonheur) zijn wij op zoek naar een bevlogen sous-chef. Jij en je collega’s hebben de missie om elke gast de beste culinaire beleving te bieden. Aan jou de taak om de mooie vermeldingen die de Lekker500, Michelingids en de Gault&Millau ons gegeven heeft elke dag opnieuw méér dan waar te maken.
Wij zoeken voor deze toplocatie met een grote diversiteit aan gasten een energieke en creatieve souschef die van aanpakken weet en ook regelmatig leiding wil geven. Samen met je collega’s streef jij elke dag een het allerbeste resultaat na.

Wat je taken en verantwoordelijkheden zijn

Je bent de rechterhand van de chef. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alles in de keuken van La Nouvelle Auberge op rolletjes loopt. Indien nodig pak je daarin de leidende rol. Denk daarbij aan de volgende werkzaamheden:

  • Je verzorgt de (voor)bereiding van gerechten volgens de besproken planning
  • Je bewaakt de kwaliteit van de gerechten volgens de wettelijke voorschriften omtrent veiligheid en hygiëne
  • Je zorgt voor voldoende voorraad van grondstoffen op basis van de verwachte bezetting
  • Je plant de dagelijkse werkzaamheden
  • Je denkt samen met het team en de chef-kok na over de invulling van de menukaart

Wat wij van jou verwachten

Je bent gedreven, stressbestendig en je weet de weg te vinden in iedere keuken. Je kent alle veelvoorkomende kook- en voorbereidingstechnieken op je duimpje. Bovendien ben je als sous-chef op de hoogte van de HACCP-normen. Als echte teamplayer wil je immers dat het eindproduct waar jij en je team zo hard voor werken lekker is, er goed uitziet én voldoet aan alle regels op het gebied van veiligheid en hygiëne.

Wat wij jou bieden

Vanzelfsprekend ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vrije dag in het weekend. Daarnaast krijg je een functie bij een toonaangevende werkgever in de regio die je alle ruimte geeft voor professionele en persoonlijke groei en waar je veel opleidingsmogelijkheden hebt. Wij vinden het belangrijk dat onze organisatie zichtbaar is in de stad. Je krijgt daarom alle ruimte om aan je netwerk te bouwen. Bij Bonheur Horeca Groep mag je bovendien rekenen op waardering voor jouw werk, de sfeer van een jong bedrijf en een oprecht wij-gevoel. Niemand staat alleen en samen kunnen we alles!

Smaakt dit al naar meer? Solliciteer dan direct via: personeelszaken@bonheurhorecagroep.nl. Wil je eerst meer informatie? Bel dan Ralph Blaakenburg (cuisinier) via: 013 – 468 69 42.

Solliciteer direct!
Deze week ontvang jij
750 gasten
Werk bij de nummer
1 gastvrije locatie van Brabant

Wil je meer weten over onze vacatures?

Direct antwoord
Liever per mail?
Gebruik de postduif

Message ons